Jenteliv

Noen ganger er det dritt å være jente. 

Jeg trenger sjokolade.Dette er en fisk på en pinne over et bål. Den hadde det nok verre enn jeg har det nå. Nesten.

Det er hardt å være jente. I alle fall en del ganger i året. Spesielt i dag. 

Unyttig info: Jeg er pottetett i nesa.

Takk og farvel!

Shake it of!

I dag har vært en litt for innholdsrik dag. Var ute i går, så er naturlig nok ganske sliten. Delvis stemmeløs etter å ha sunget og danset hele veien hjem fra nattbussen med en av jentene jeg bor med. Gøy, men sliten. I alle fall. Dagen startet med at jeg oppdaget at toalettet vårt ikke var helt på plass. Så jeg dytta det tilbake til sin riktige plass. Herregud. Jeg får meg selv til å le nå. Kan jo virke som at dassen plutselig sto i stua, men det stemmer ikke! Det var bare 2 cm for langt til høyre. Uansett så førte det til en vannlekkasje som heldigvis ble oppdaget av noen som var litt mer våken enn meg. Det gikk bra, ingen skade skjedd. Men vi må passe på så det ikke skjer igjen. 
Resten av dagen har jeg brukt på å vaske huset. Eller. Jeg brukte veldig lang tid på  å innse at det var lurt å vaske. Du skjønner tegninga. Har vært en drittdag i alle fall.

Så! Hva hjelper mot en drittdag? Musikk! Jeg har hatt en sang på hjernen helt siden komikerfrue la ut en video av seg selv hvor hun danset. Hun rista løs. Sangen bet seg fast å har blitt spilt av mange, mange ganger i det siste.

Får du ikke lyst til å riste løs av denne sangen? Jeg blir så glad av den! Taylor Swift er fantastisk. Jeg har hørt på den ca 4 ganger mens jeg har skrevet innlegget nå. Og ristet løs. Klarer ikke fokusere på skrivinga. Er glad jeg sitter alene på rommet mitt. Andre folk hadde nok trodd jeg var sprø. Shake it of i alle fall!

Nå burde jeg egentlig sove, men jeg har så mye annet gøy jeg heller vil gjøre.  

Unyttig info: American Pie er fortsatt like moro! 

Takk og farvell!

Sportsforkjøla

Jeg er forkjøla. Har vært det hele jævla ferien. Gruer meg veldig til jeg skal føy på tirsdag. Både fordi jeg har flyskrekk men og fordi alle kanaler i hodet mitt er tett, å da risikerer jeg å få vondt. Ugreit.
Har sett på sport hele jævla dagen. Skulle stå opp 9, men sov til ca 1 jeg. Oops. Tror kroppen min trengte det.
Dette ble veldig random. Men jeg tenkte å bare skrive litt for å vise at jeg er i live. Gleder meg i alle fall til å komme tilbake til hverdagen! Også gleder jeg meg til en melkefri hverdag.

Dette bildet beskriver veldig hvordan hodet mitt fungerer. Veldig!

Jeg vurderer hardt å bake en kake eller noe. Bare forsi jeg kjeder meg oog fordi jeg er skitlei av sport 24/7!

Unyttig info: Engelsken min er teit.

Takk og farvell!

#random #vinter #matte #dust #sport #ski

Diy - buksefiks

Jeg er kort i bena. Og bred over ræva. Derfor kjøper jeg alltid bukser som er for lange. Klær er ikke laget for store, korte mennesker. Dette gir da meg ekstra arbeid. Vanligvis har jeg min bor som kan sy opp buksene mine, men denne gangen tok jeg sakene i egne hender!

Det hele er egentlig ganske enkelt. Du tar på buksa for å måle hvor lang du vil ha den, sett en nål for å markere hvor ca du vil ha lengda. Så klipper du et par cm nedenfor nåla. Gjør det samme på det andre benet. Såå bretter du et par gangertil du kommer til nåla. Så syr du. Har du flaks, bruker du en symaskin. Hvis du er som meg, syr du for hånd. Når du hsr gjort det, tar du på deg buksa å håper på at bena blir rette.
Ekstra tips: det tar tid å sy for hånd, så ikke start på det 1 time før du skal dra på fest. Det blir stress.

Sånn. Nå vet du hvordan du syr opp buksa di. Haha.

Unyttig info: Er bukseløs akkurat nå.

Takk og farvell!


#diy #bukse #fashion #nesten #fiksesjæl #voksen #hybelliv #sånngårnodagan

Hjertetryne

Skulle snappe et bilde av meg selv til en venninne i dag, å oppdaga at sola laga hjerter i trynet mitt.

Ja, det er veldig.. Hva heter det? Eeh.. Skurrete? Herregud. Hodet mitt er i sovemodus så ble litt blankt her nå. Men jeg ble i alle fall ivrig på instagram med redigeringa, derfor skurrete.

Har lagt inn bildene jeg tok i sommer på pcen. Rar setning, men du skjønner greia. La de i alle fall inn så lover å komme sterkere tilbake med fine, klare bilder!

Unyttig info: Klokka ringer før 6 i morgen.

Takk og farvell!

Å sånn går no dagan

Får ikke sove.

I morgen skal jeg kjøpe en jakke og en topp. Skal i alle fall tenke på om jeg skal det. Har lyst på jakka. Den er fin å jeg har ikke no sånt fra før. Toppen er og fin. Hardt valg! Haha

Er virkelig på tide å sove. Mye å gjøre i morgen siden jeg skal feire bursdag. Jepp!

Unyttig info: Vinduet mitt er knust. Helt sant!

Takk og farvell!

Hei

Dette består livet mitt av om dagene.

Baking, matlaging, hunder og litt jobb. Drar til Trondheim igjen om 1 uke! Skjer kanskje no mer spennende da.
Har forresten bursdag på lørdag. 23 år. Jippi.

Unyttig info: Trusa og sokkene mine matcher i dag.

Takk og farvell!

Dumb ways to die

Fant akkurat tidenes søteste video på youtube! Dumme måter å dø på! Ja, den handler om død. Men sangen er fin! Og videoen er fin! Jeg liker den.

Unyttig info: Tøffelen er ikke på.

Takk og farvell!

RoomiesJeg har fantastiske roomies. Vi bor sammen i et lite hus i Trondheim. Det er egentlig 4 stykker som bor her, men hun ene har flytta ut så vi har et tomt rom her. Men vi andre kooser oss! Vi kan sitte å le i timesvis av underbitt (skjedde i dag) og jeg kan snakke med de om alt jeg vil. Om jeg har en teit dag, kan jeg fortelle de om det å da kommer de med gode ord. Kan fortelle at noen er teite, å da er de enige. Jeg koser meg. Jeg liker å bo med andre mennesker. Men huset vårt er ikke så bra. Vi prøver å holde motet oppe med alle de fine tingene vi har kjøpt inn, men er pokker ikke lett! Ser jo til tider ut som et dass her om vi ikke støvsuger annenhver dag for eksempel. Men drit i det! Vi koser oss likevel! Så lenge vi har hverandre, koser vi oss. Har bare kjent hverandre i et halvt år, men fyttikatta så godt vi kjenner hverandre allerede. Du skulle bare vist!

Haha! Denne passer såå bra for huset vårt! Bortsett fra at vi alle hadde venner fra før her, men vi henger likevel masse med hverandre. Jeg digger det.

Vilde og Kristin! Dere er kule! Dette innlegget er sikkert superteit. Men klokka er halv 2 å jeg er trøtt. Så natta for faen!

Unyttig info: Monster i senga

Takk og farvell!

Dust

Lovte meg selv at dette ikke skulle bli enda en furteblogg. Men det er vanskelig når det er flere nedturer enn oppturer i livet. Å oppturene blir fort snudd til nedturer siden jeg ikke har råd til noe som helst for tiden. Trivelig. Jeg ønsker meg et par millioner kroner. Takk!

Takk og farvell!

Ustabilt

Blir mest mobiilblogging for tiden. Men sånn er det når man har en ustabil pc! Skal ta den med meg hjem å dra til expert det å snakke med de. Holder jo på å bli gal nå av hele greia.
I alle fall! I dag var jeg på butikken! På veien dit ble jeg angrepet av en fugl, noe som førte til en liten omvei hjem. Dustefugl.
På butikken ble jeg glad i alle fall. Der fant jeg rulleburger! Elsker det! En dga skal jeg kkjøpe det å hive på grillen. Namnam! Random ting å blogge om, men sånn er livet mitt! Skjer svæært lite spennende ting.. Det var det!

Unyttig info: jeg sitter på do.

Takk og farvell!

Regn, sol og sommer

Det regner mye nå for tiden. Trondheim er jo rene regnbyen! Såå da måtte jeg og Anaastassia kjøpe nye paraplyer! Hun kjøpte rosa så klart. Så kjøpte jeg svart. De kom til nytte! Og de er fine.
Ellers koser jeg meg.

Unyttig info: jeg har pasta i kjøleskapet.

Takk og farvell!

Nedover

Jeg har prøvd å skrive blogg når jeg er nede. Det funka ikke. Skrev en hel blogg mens jeg var langt nede. Den er sletta for lenge sia. Var jo bare nedtur å lese den! (høhø)
I alle fall. Jeg er nede nå. Har vært nede lenge. Sliter litt med å komme opp igjen, men det er jo bare sånn det er med meg. Har perioder hvor jeg bare er kjempelangt nede. Helst uten at noen merker noe som helst. Bortsett fra meg selv så klart. Dette er ikke noe jeg kan styre selv. I alle fall ikke så godt som jeg vil styre det. Jeg er veldig, veldig flink til å skjule når jeg er nede. Eller, jeg tror jeg blir mer bitch mot vennene mine, men tror ikke de merker så store forskjellen på akkurat det området.

Det jeg skulle fram til var i alle fall at når jeg er langt nede, frister det ikke så mye å skrive om hva hverdagene mine består av. For det er jobb og furting. Med litt venner en sjelden gang innimellom. Håper det tar seg opp igjen snart! At jeg går lysere tider i møte! For nå er jeg lei. Ukult å ikke sovne før 4 tiden om natta bare fordi jeg ligger om natta å tenker på ting jeg savner, mangler, angrer på eller bare ikke burde tenke på. Det er tungt! Men jeg håper det snart går over.


Slenger med et bilde av meg foran gjøkeredet i Beijing, Kina. Det heter vel ikek gjøkeredet for alle andre, men i hodet mitt er det sånn. Det er i alle fall OL-stadionen som ble brukt i 2008(?). I Beijing. Google det om du ikek skjønner hva jeg mener. Stort var det i alle fall!

Nå gir jeg opp. Skal se en episode Hotell Cæsar mens jeg prøver å sove. Nei, det kommer ikek til å skje med det første, men heldigvis har jeg ikke jobb før 5 i morgen. Natta!

Forresten! Du menneske som er trofast leser av bloggen min hver dag! Jeg liker deg! Takk for at du trykker deg inn her selv om jeg er en fryktelig dårlig blogger! Du fortjener et hjerte: <3

Unyttig info: Jeg eier en rosa truse.

Takk og farvell!

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014
hits