Ulvang 50fifty

I samarbeid med Likenshare

Vel! Jeg var så heldig å få prøve den nye Ulvang 50fifty ulloverdelen! Den ble sendt til Finnmark, så det tok naturlig nok litt ekstra tid før jeg fikk den. Fikk den like før nyttår, så jeg har ikke villet skrive noe om den før nå. Ville jo gjerne prøve den litt før jeg omtaler den. Rakk dessverre ikke prøve den så mye i Finnmarkskulda, men jeg har prøvd å ha den på noen kalde dager her i Trondheim. 
Ulloverdelen er da altså en 2lags greie. Innerste delen er polyester som transporterer fuktighet bort fra kroppen, mens det ytterste laget av ull tar opp fuktigheten og omfordeler det til varme og isolasjon. 

Først vil jeg si at den er suuupermyk! Og fin. Fikk en rød-ish skjorte med høy hals (persian red ifølge internett). Den er rød på utsiden og orange inni. Med orange sømmer også. 


Prøvde å få til et greit bilde av den, men det var ikke så lett. Skulle gjerne tatt bilde av meg selv med den på, men er ikke akkurat bildeklar akkurat nå. Kan forklare akkurat det senere.

Den er fin, sant? 

I alle fall. Jeg har ikke helt troa på at den skal klare å holde meg veldig varm. Jeg hadde den for eksempel på meg en dag det var ca -10 grader her i Trondheim. Tok en power-walk til jobb for å bli litt varm og klam, for å så sitte der hele arbeidsdagen. Hadde en tynn bomullsgenser over denne for å være sikker på at jeg skulle holde varmen. Er nemlig ikke så veldig varmt på kontoret jeg sitter. Greia er at jeg klarte å bli litt klam, men jeg følte ikke at den holdt helt varmen. Jeg frøs ikke, men jeg var ikke varm heller. Skjønner? Jess. I tillegg følte jeg at halsen var litt trang. Jeg sliter litt om ting blir for stramt i halsen, så denne klarte jeg ikke ha helt opp. Halvveis funka fint.

Min konklusjon er at den er veldig fin, men ikke helt perfekt til mitt ullbruk. Kommer definitivt til å bruke den på halvkalde dager, men ikke om det er mindre enn -10 ute. Kan nok ikke bruke den på Finnmarksvidda på vinteren for eksempel. Da sliter jeg kanskje. Men jeg skal prøve! Den er såpass fin, myk og lett at jeg gjerne kan bruke den på en vanlig hverdag.  
Anbefaler den gjerne videre. Er nok fin på korte turer. Skiturer for eksempel. Men ikke om du skal være for mye i ro. Var da jeg ikke følte den ga meg varme. 

Alt i alt får den4 av 5 stjerner fra meg!  

HER finner du den om du har lyst å kjøpe den. 

Legg igjen en kommentar med epost og navn om du også ønsker å få teste ting! I will hook you up! 

 

Takk og farvel!

Tilbake til hverdagen

Etter over 2 uker ferie hjemme i Finnmark, er jeg endelig tilbake i Trønderland. Sitter på jobb i skrivende stund å sliter med å holde meg våken. Men sånn blir det når man må opp før 5 for å rekke flyet fra Finnmark.

Jeg har da ikke sett sola eller no særlig dagslys på 2 uker, så da jeg våkna på flyet med sola rett i øynene, ble jeg så forfjamset(for et ord!) og irritert at gardina måtte trekkes ned. Mørketiden gjør noe med hodet altså.

Har i alle fall vært en fin ferie. Har jo jobbet så vanvittig mye før jul, så var veldig greit med litt fri. Var og veldig fint å få treffe folk jeg ikke har sett på lenge. Hadde for eksempel sleepover med en venninne som flytta fra trønderland rett etter sommeren. Vi hadde en del nytt å fortelle hverandre, så ble lite søvn den natta!

Dette er hunden min, Digo. Vi har sittet i hver vår stol store deler av ferien. Sovende. Mye soving når det er så mørkt ute hele tiden.

Nå sliter jeg med å finne på ting jeg kan skrive. Har planer om å skrive et innlegg om året som har gått, må bare samle tankene litt. Har vært et år med mye følelser for meg. Både stor glede og stor sorg. Men det vil jeg ikke tenke så mye på nå. Måtte gråte en skvett når rakettene ble skutt opp. Ble litt mye å tenke på året som var gått. Sær følelse. Men det tar jeg senere!

Godt nytt år forresten!

Nå må telefonen på lading. Passer egentlig bra, for jeg må jo tross alt gjøre jobben min. Flink jente.

Unyttig info: Jeg sølte youghurt på en stol i Tromsø i dag.

Takk og farvel!

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014
hits