Jeg vil ha

Jeg er med i konkurranse. Jeg liker konkurranser. Selv om jeg ikke alltid har vinnerlykken med meg. Men nå trener jeg en jentekveld! Jeg vil ha billetter til denne filmen. The Other Woman altså. Står om filmen i innlegget under.

HER er i alle fall en konkurranse du kan være med på! Veeeldig enkelt!

 

Ligger i senga mi nå. Burde sovet for lenge siden. Skal tidlig opp i morgen for å være på teater hele dagen. Gleder meg som en liten unge! Men kommer til å være megatrøtt.. Har så altfor mye å tenke på for tiden. Holder på å bli gal!

Har virkelig ikke no bilde jeg kan legge med her som passer situasjonen. Kanskje en annen dag. Planen er å ta med kameraet mitt på tur i morgen. Får se om jeg klarer å huske det! Spennende.

Er forresten forkjøla igjen. Bare så det var sagt

Unyttig info: Visning er stress.

Takk og farvell!

 

#konkurranse #theotherwoman #vilha #forkjøla #syk #stress

Snøhvit og sånt

Kjører på med hele 2(!!!) innlegg på samme kveld! hva er det som skjer??? Vel. Jeg vil bare prøve å vinne kinobilletter. Vant jo kinobilletter til Project X. Tok med Anastassia på den. Jeg kosa meg i alle fall! Morro som bare det!
Så nåå.. Om jeg vinner nå, da er det nok Jeanette som får være med på kino. Om hun fortsatt er i Trondheim på besøk da. Eeeeller så får det bli en annen. Tiden vil vise. Må jo nesten vinne først. Skal nok se den uansett, men gratis billetter sier man ikke nei til. Da er man teit.

Delta du og! Eller.. Ikke gjør det. Jeg vil ha billettene! Grrr.

Natta!

snowkonk
Stikkord:
Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
hits