The Maze Runner

I samarbeid med Likenshare

19. september har The Maze Runner premiere her i Norge. Den har jeg megalyst til å se! Jeg har egentlig aldri vært no særlig fan av å se trailere eller lese masse før jeg ser en film. Men denne gjør meg så gira at jeg bare MÅ se den! Har ikke lest mer om filmen ennå, men jeg vurderer for første gang å gjøre det. Nei. Bare tulla. Traileren får holde! Jeg får leve i spenning helt til jeg får se den! 

Hva tenker du? Gira? Det burde du være! Ekstra gøy er det å se at noen av gutta som er med, har vært med i store filmer tidligere. Narnia for eksempel. Bare se traileren så skjønner du hva jeg mener. 

Jeg tror i alle fall at jeg kommer til å sette popcornet i halsen opp til flere ganger i løpet av filmen. Eller ikke klare å spise det i det hele tatt. Den ser så spennende ut! Kjenner jeg blir gira bare av å skrive om den. Det må da være et bra tegn?

Jeg har egentlig masse bilder jeg planla å legge til i dette innlegget. Men atter en gang vil ikke pcen min samarbeide. Ønsker meg en ny. Helt i går. 

Uansett! Jeg vil se filmen. Jeg SKAL se filmen. Skal du? 

Unyttig info: Det er dyreblod på jakka mi. Den må vaskes.

Takk og farvell!

 

#Likenshare #film #themazerunner #premiere #spenning #anbefalt

Fri for trøst

Jeg har snart vært 2 måneder snusfri. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg valgte å slutte. Ja, det er usunt å dyrt osv. Men jeg savner trøsten. Jeg har levd i så mange år med mat som trøst om jeg blir lei meg eller kjeder meg. Derfor har jeg blitt tjukk. Jeg har vært mye lei meg i livet mitt, så da har jeg spist mye mat. Så fant jeg ut at snus hjalp nesten like mye. Nå har jeg klart å kutte ut trøstespisinga 90% av tiden. Men jeg har og slutta å snuse. Hva skal jeg trøste meg med nå? Er litt redd for at det skal gå tilbake til trøstespising igjen. Noe som ville vært ganske kipern, for jeg har faktisk gått ned 10 kg hittil i år. Vil gjerne slippe å legge de på meg igjen. Nå er de borte, å borte skal de være! Drømmer om å få tilbake kroppen jeg hadde når jeg var 16, men det krever mye jobb! Jeg er på vei, men er det er en lang vei. Min venninne og kollega prøvde seg på snusslutt for en stund siden. Hennes overgang var denne massive boksen med tictac. Hun klarte det en liten stund, men nå er hun i gang igjen. Er ikke så lett som man skulle tro! Det skal sies at jeg ikke fysisk har lyst på snus. Heller ikke psykisk. På en måte i alle fall. Det er trøsten jeg savner. Jeg vurderer å starte igjen bare for å kunne ha trøsten. Men! Nå skal jeg jo dra hjem til Finnmark om 3 uker. Der blir jeg hele sommeren. Jeg har aldri snusa foran mine foreldre, så de aner jo ingenting. Derfor skal jeg klare meg helt fint til over sommeren! Jeg burde klare meg i 2 måneder til. Da innser jeg kanskje at jeg ikke trenger trøst lenger. Kanskje jeg trøster meg selv med trening? Jeg har avtalt med mange mennesker at jeg skal på toppturer i løpet av sommeren. Så jeg skal ikke akkurat ligge på latsiden! Har og planer om å bruke sykkelen min når jeg kommer hjem. Den er jo så fin! Har nok ikke tilgang på bil hele tiden, så når folka stikker på hytta, er det sykkel som gjelder!

Se der ja. Jeg klarte å vri det om til no positivt! Flink jente. Bloggen er nok litt trøst den og. Selv om jeg har totalt mista skrivelysta de siste årene. Var nok litt for mye som skjedde på en gang for en stund siden. Ikke alltid like kult å skrive om alt når jeg ikke engang forteller det til vennene mine. Vi får se. Håper jeg går lysere tider i møte nå. Det trenger jeg mer enn noensinne. 

Unyttig info: Roomien min masserte foten min i går.

Takk og farvell!

 

#trøst #snusfri #slutta #burdeværeglad #snus #flink #stoltavmegselv #tjukkas #trening 

The other woman

Jeg har akkurat sett traileren for The Other Woman. Herregud! Den har jeg megalyst til å se! Sjekk ut traileren!

Gøy? Jepp! Den har premiere 2.mai, men jeg vil se den NÅMEDENGANG! Gjerne med mine gode venninner. En jentekveld med gode drinker, fine kjoler og heftig guttesnakk hadde vært akkurat på sin plass nå! Jeg gleder meg i alle fall veldig til å se denne filmen. Ser ut som en film som fortjener terningkast 6. I alle fall fra jenter! Jeg gleder meg. 

 

Unyttig info: Jeg har ikke sokker på.

 

#likenshare #theotherwoman #kino #jentefilm #jentekveld #venninner 

Hardt liv

Jeg holder på å bli gal. Jeg trenger en stor opptur. En STOR opptur. Har vært så aaltfor mange nedturer i det siste. I dette året. Jeg har hatt fine dager, men jeg trenger en stor opptur nå. Jeg er faarlig nær veggen. Nærmere ennn jeg noen gang har vært. Jeg vil ikke dit. Jeg vil ha det bra! Har som sagt fine stunder, men når nedturene kommer igjen, er de små oppturene borte. Jeg blir gal. Gi meg en opptur!

Unyttig info: Et hus står øverst på ønskelista nå.

Takk og farvell.

Jeg elsker kjøtt

Er det en ting jeg aldri kommer til å gjøre, er det å bli vegetarianer. Jeg elsker virkelig kjøtt. Ja, jeg liker fisk og, men kjøtt er virkelig det som står øverst på lista. Spiser kjøtt hver eneste dag. På brødskiva, til middag, mellommåltid, kvelds. Ja. Jeg kan spise det til alle måltider. Jeg har vokst opp med kjøtt, så å kutte det ut er egentlig veldig utelukket. Min bror og dama hans prøvde å være vegetarianere i en hel uke. De klarte det fint, men de sa at på det avtalte tidspunket den siste dagen, stupte de begge over kjøtt igjen. Det sier litt om hvordan det funker. Jeg har selvfølgelig respekt for de som velger å leve veggislivet fult ut. Men da skal de faen leve det fult ut også! For eksempel. Om de bruker no form for pels eller skinn når de er veggis, da mister jeg respekta for de. Hvorfor? Vel. Pelsen eller skinnet de har på skoa, jakka, whatever stammer fra et dyr. Et dyr har blitt drept for det. Så da blir det altså helt feil for meg. De er imot at dyr blir drept for kjøtt, men ikke for huden sin. Bullshit.


Beklager om dette bildet gir mareritt til enkelte. Men dette er hvordan låven på hytta vår ser ut om høsten. Dette er dyr som har blitt jakta på og skutt. De får hunder etter seg, løper fra barna sine og mister foreldrene. Men for enkelte vegetarianere, er vilt helt ok å spise. Jeg skjønner ikke helt logikken. Skal man unngå kjøtt, så unngår man kjøtt for fult.

Samme er det med pelsmotstandere. Ja, selvfølgelig er jeg og imot pels. Men! Vi har faktisk en pelskåpe her i huset. Etter bestemor. Og jeg er ikke så motstander at jeg har lyst til å brenne den. Om mamma for eksempel velger å bruke den, kommer jeg ikke til å kutte henne ut av livet mitt. HVorfor lurer du kanskje på? Vel. Det er av den enkle grunn av at vi eier flere ting som er laget av dyrehud. Jeg og mamma har selskinnssko for eksempel. Og hva bruker vi når vi er på tur? Spesielt på vinteren..? Jo, vi bruker reinskinn. Vi har mange reinskinn.
Den ene hunden min pent pakka inn i reinskinn på tur. Praktisk, varmt og greit.

En annen ting som irriterer meg med pelshatere, er de som bruker fuskepels. Hvis man er så forbanna imot pels, hvorfor bruke pels på jakka?? Skjønner det virkelig ikke. Man går så veldig imot seg selv. Samme med at vegetarianere ikke klarer å leve uten kjøttsmaken. Det finnes jo soyaprodukter i alle forskjellige former. En venninne (som var veggis på det tidspunktet) sa til meg når jeg spurte om hun ville ha no kjøtt krydder at "når jeg velger å være uten kjøtt, hvorfor skal jeg da spise ting som smaker kjøtt?". Genialt. Og veldig, veldig sant. Ser ikke helt greia.

Men når alt det er sagt, må jeg atter en gang si at jeg har veldig respekt for de som taler dyrenes sak. Selv om det blir jævla mye innimellom. For eksempel de som klager på at man har kjæledyr. De kan ta seg en bolle. Laga av ren soya. NAM!
I alle fall. Jeg har respekt for andre folks meninger, selv om jeg ikke alltid helt skjønner meninga. Også forventer jeg at de har respekt for mine meninger. Verden hadde ikke vært morro om man ikke har forskjellige meninger!

Jeg kunne skrevet om dette i eevigheter, men det er ikke bra å skrive en hel bok på bloggen min. Sånt har jeg ikek tid til.

Prøvde veldig hardt å ta et bilde av meg selv sammen med begge hundene mine, men de ble så gira. Så det funka dåårlig. Nå skal vi i alle fall vente på at mamma og pappa kommer hjem fra Finland og Karasjok sånn at vi kan spise middag!


Verdens fineste hunder. De koser seg hos oss, og vi koser oss med dem. Dyr er gøy!

Unyttig info: Bacon!

Takk og farvell!

Telefonen ringer

Vet å sitte å vente på at telefonen skal ringe, er kanskje noe av det verste man gjør. I alle fall om man venter på en samtale som jeg gjør. Jeg venter ikke at den kommer i dag. Men jeg vet den kommer. Den kommer en gang i nær framtid. Kanskje jeg må vente helt til slutten av året, men jeg må likevel vente. Jeg venter på å høre om det går bra, om det er noe nytt eller om det bare ikke går. Jeg hater å vente. Prøver å få tiden til å gå uten å tenke for mye på det, men det er ikke så lett. Verden rundt gjør det ikke lett. Verden rundt får meg til å tenke på det hele tiden. Men av og til slår noen venner til med å få meg til å tenke på noe annet. De får meg til å glemme det et lite øyeblikk, noe som er helt fantastisk. Jeg vil selvfølgelig ikke glemme helt, men er deilig å tenke på andre ting. Selv om det bare er en sjelden gang.


Vurderte i dag å dra til hytta, men jeg orker ikek sitte å vente på om jeg finner noen som kjører. Har så altfor mye venting i livet mitt.

Jeg hater forresten å vite at forige gang jeg så henne, kanskje var siste gang. Jeg er redd.

Unyttig info: Omelett i dag.

Takk og farvell!

På tur hjem

Jaja. Bloggeappen vil ikke fungere. Igjen. Sjokkerende altså...
Jeg har vært på vestlandet! Bestemor fylte 90 år, så da tok jeg meg fri for å reise hit. Har spist kake hver eneste dag! Nomnom!
Nå er vi straks på tur hjemover. Ferga inn til byen (bergen) går om 32 min. Så bestemor prøver å jage oss ut nå. Nuuull stress:)
Nei nå må jeg løpe. Snakkes!

Noe helt spesielt

Det er noe med denne sangen. Det er noe som har fanget meg. Den er så spesiell at jeg har hørt den minst 40 ganger på 2 dager. Den er så spesiell at jeg nesten begynte å gråte når jeg fant den på youtube. Noe er spesielt med den. Men jeg klarer ikke plassere helt hva det er. Det er noe. Jeg elsker den i alle fall. Den setter følelser i sving hos meg. Den får meg til å tenke. Videoen er også spesiel. Akkurat som jeg liker det. De er så sårbare der de står. Naken og sårbar. Det er så ekte. Jeg får så vondt av de begge. De er jo så flinke.

Hva synes du om den? Er det bare jeg som er så altfor spesiell selv?

Unyttig info: Jeg har pølse over potetsalaten.

Takk og farvell!

Trøtt jente

I dag er jeg trøtt. Veldig trøtt! Ble litt lenger oppe enn planlagt i går. Sånt som skjer når man plutselig skal søke skole! Jaja. Er jo ikke sikkert jeg har lyst å gå skole neste år. Er jo så skolelei nå.. Vi får se.
Nå sitter jeg på jobb på narvesen. Dagen starta dårlig for meg, så jeg er passelig misfornøyd her jeg sitter.. Kort fortalt: jeg hater kollektivet jeg bor i. Et par av menneskene det i alle fall.
Nå er jeg på det punktet hvor jeg ikke ser hva jeg skriver. Så da bare gir jeg meg. Legger ved et bilde av nøkkelen min. Den er fin. Forige gang la jeg et bilde av den ene kaka jeg bakte i påska. Den var goooood. Kan vvise den andre en annen dag.

Unyttig info: fingeren min er bklå..

Takk og farvell!

Sommer og sol

Jeg er tilbake i trondheim nå. Og hverdagen. Er i skrivende stund på vei til jobben til og med. Og jeg har på meg en bukse uten lommer. Verd å vite, sant?
Jeg føler at alle andre enn meg har innsett at det er sommer. Buksa mi er kjempetynn å jeg var redd jeg skulle fryse når jeg tok den på. Også har jeg vinterjakka på. Og ikke solbrilller. For et liv! Nå ser jeg igjen ikke hva jeg skriver, så det er ganske spennende.

Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg skal skrive. Kan prøve å oppdatere bloggen når jeg kommer hjem i kveld. Har jo nye bilder!
Legger ved et random bilde. Bare fordi jeg kan.

Unytttig info: jeg har lilla på i dag.

Takk og farvell!

Blogg.no appen

Har lasta ned blogg.no appen nå. Bare for å teste. Å jeg kan allerede si at den ikke et så veldig.. Tilpassa min telefon. Men jeg prøver!
Jeg har vært på hytta store deler av påska, så jeg har ikke akkurat prioritert bloggen. Beklager det. Men sånt skjer når man virkelig trenger ferie! Har kosa meg max i alle fall. Vært på litt scootertur, sola meg, kosa med hundene å bare hatt det gøy.
Nå ser jeg faktisk ikke hva jeg skriver.. Sspennende! Duste appp altså. Men nå skal jeg i alle fall spise litt frokost å sikkertt lage knekkebrød igjen. Snakkes!

Unyttin info: jeg sitter på do.

Takk og farvell!

Ukult

Det er ikke morsomt å blogge når ting ikke fungerer. Nå har jeg jo til og med bilder! Og tid! Jaja. Får bare være da. Satser på at det er oppe når jeg kommer meg hjem! Reiser hjem på tirsdag å gleder meg så mye at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre. Jeg burde pakka, vaska å rydda. Men jeg trengte virkelig en avslappingsdag i dag. Har jo tross alt jobba hver dag i det siste. Har hatt søndagene fri, men de har jeg jo brukt på husarbeid. Sånt som skjer. Har i alle fall jobb i morgen tidlig så må jeg forte meg hjem å fikse mat (kom akkurat på at jeg må ta opp fisk fra frysern...), pakke kofferten, bestille taxi (om jeg ikke har gjort det tidligere på dagen) oog legge meg tidlig. OG! Jeg må ikke glemme å sette vekkeklokkene på griiiise tidlig! Flyet mitt går jo allerede 06.50. Så jeg må dra hjemmefra ca litt før 5 tipper jeg. Gleder meg.

Siden det ikke ser ut til at blogg.no klarer å blokke all hackinga, får jeg nøye meg med å  legge ut en video. Må bare finne en først. 2 sek!

Her. Sånt er kos. Alle liker å se sånt en søndagskveld!

Nå skal jeg prøve å legge meg. Tror jeg må ha penn og papir rett vedsiden av meg i tilfelle jeg våkner i natt å husker på ting jeg må ha med meg hjem. Jah.

Unyttig info: Jeg har spist Svampebobs venner.

Takk og farvell!

Dusteblogg.no

Begynte så fint på et innlegg hvor jeg til og med hadde nye bilder klare. Men vil blogg.no fungere? NEI!

Jeg går å legger meg. Snakkes en annen dag.

Unyttig info: Jeg har flettebølger i håret.

Takk og farvell!

Parfyme på jobb

Jeg som jobber i butikk, møter jo mange mennesker i løpet av en dag. Derfor har jeg tatt et valg. Et valg om å bruke veeldig lite eller ingen parfyme når jeg er på jobb. Hvorfor? Vel. Det er fordi det finnes mennesker som er allergisk. Og enkelte mennesker har veldig god luktesans. Skjønner? Vel. Jeg har respekt for mine medmennesker, så fra før bruker jeg egentlig veldig lite parfyme. Uheldigvis er det ikke så fryktelig mange andre som har samme tankegangen som meg. Jeg tar for eksempel 4 forskjellige busser på en vanlig arbeidsdag. Da møter jeg jo mange mennesker. Mange mennesker som lukter. Både godt og vondt. De som lukter vondt, kunne jo gjerne tatt seg en dusj. Mens de som lukter godt, lukter ofte veldig mye. De har rett og slett dynka seg med parfyme å sånt. Ukult! Jeg synes mennesker burde tenke seg litt om. I alle fall når det gjelder så enkle ting som at de kan trykke 1 gang på sprayflaska istedet for 10. Mange andre ting enkelte mennesker burde tenke gjennom et par ganger før de tar turen ut døra, men kan spare det til et annet innlegg.


Parfymen jeg bruker. Hadde en annen fra Calvin Klein før, men den gikk ut av produksjon. Denne har egentlig og gått ut av produksjon, men hundene ga meg 2 flasker i julegave så jeg har lager en gooooood stund framover! Den er sikkert litt damete for enkelte på min alder, men jeg takler ikke alle de forbanna blomsterengparfymene som ca alle andre bruker. Jeg liker denne. Jeg liker Calvin Klein!

Hva tenker du om parfymebruk?

Prøver veldig hardt å finne på ting å skrive om for tiden, men har virkelig jobb hver dag. Å den ene fridagen jeg har i uka, blir brukt på husarbeid. Gøy. Men om 1 uke drar jeg hjem på påskeferie! Da blir det nok litt fri, bilder og blogging!

Unyttig info: Jeg har spist et eple.

Takk og farvell!

Fantastisk lastebilsjåfør!

8 timers jobbvakt + influensa = Sovne før klokka er 10 om kvelden.

Fyttigrisen. Jeg er dårlig. Vondt overalt, tett i alle kanaler oog slapp som en død fisk. Og har jobb hver dag. Oooog jeg kan ikek får noen til å jobbe for meg, for eneste som kan jobbe på dagtid, er sjefen. Å det er sjefen jeg jobber for. For han er sykemeldt. Dust ass.

I alle fall. I dag på jobb fikk jeg en melding fra et ukjent nr. På meldinga sto det "Hei. Savner du en pakke med sko?" Å det gjorde jeg jo. For mamma sendte crocsa mine til meg på fredag. Og skattekortet i samme pakke. Så tenkte jeg "Hvem faen er det som har fått pakken min???" Det viste seg at det var en lastebilsjåfør som hadde oppdaget at det lå noe spennende på fortauet som han bare måtte sjekke ut. Å det var pakken min! Som var åpen! Så da søkte han vist etter nummeret mitt og sendte meg en melding. Du skal tro jeg ble glad da! Å han tok til og med turen helt til jobben min (han kjørte forbi der på ruta si da..) for å levere pakken til meg. Jeg ble så glad at jeg faktisk måtte gi han en klem jeg. Både han og sjefen lo av meg, men de skjønte nok ikek hvor glad jeg faktisk ble.
Takk til lastebilsjåføren Rune i alle fall! Et levende bevis på at det finnes bra folk her i verden!

Har desverre ikke et bilde for å bevise hele greia. Vurderte å spørre om jeg fikk ta bilde av han, men det ble liksom for dumt. Plus at jeg bare huska på å gi han en klem.
Så jeg slenger med et random (Jaa, det liker vi!)


Dette er en kake som enellerannen i familien til Ingrid hadde laga til bursdagen hennes. Ingrid har kuer. Og kaka var god.

Nå skal jeg drikke opp juicen min å vurdere om jeg kanskje klarer å spise no.

Unyttig info: Snørr i massevis.

Takk og farvell!

Lenge siden sist!

Jeg har akkurat sett ferdig en veldig søt film. Valentine's day. Veldig søt og koselig film. Passer bra når man kjeder seg en lørdagskveld alene oog om man liker kjærlighetskliss. I alle fall! I den filmen er det mange forskjellige skuespillere! Mange kjente fjes som møtes på forskjellige måter. Taylor Swift og Taylor(Twilightulv) Lauthner(?) er for eksempel kjærester. Mange andre kjente fjes også. Jeg er så dårlig på navn å jeg gidder ikke google filmen akkurat nå for å finne ut navna på alle. Google det selv om du lurer liksom. I løpet av filmen møter man denne karen også:


Kjenner du han igjen? Det tok meg over en time før jeg skjønte hvor jeg hadde sett han før. Klarte virkelig ikke koble fyrn, men plutselig var det noe i hodet mitt som sa.. klikk? Fikk i alle fall lyst å rope "AHAAA!!" når jeg skjønte hvem karn var. Lenge siden sist jeg har sett han i noe. Er vel flere år siden var på skjermen sist. Altså. Han har blitt eldre i forhold til sist jeg så han. Skjønner?
Uansett. Ser du hvem det er? Måtte legge det ut på face, å det var virkelig ikke mange som så hvem det var. Tror de fleste kjenner han igjen, men ikke helt ser hvem han er. Ser du?

I morgen skal jeg forresten forhåpentligvis benytte meg av kinobillettene jeg vant. Fikk de endelig i posten etter å ha venta godt over en uke på de. Sånt som skjer når man ikke har en egen postkasse! Hardt å leie hybel.

Unyttig info: Party i naborommet.

Takk og farvell!

Hei til jobb nr. 2!

Skjønner ikek at det er mulig. Har ikek gjort en skit i 4 måneder men nå får jeg plutselig 2 jobber på en stakkars uke. Jeg skjønner virkelig ikke hva det er som skjer. Er jo så klart glad for at jeg får jobbe masse, men det er så rart. 4 måneder med jobbsøking og masse avslag, så 2 jobber. Jaja!
Den ene jobben er på en Narvesenkiosk å den fikk jeg jo egentlig med en gang siden jeg allerede har narvesen erfaring. Ganske greit egentlig. Har jo bare jobba siden mandag å har allerede åpna alene 2 ganger. Ganske fantastisk!
Den andre jobben er som telefonintervjuer. Har en venninne som jobber der å hun ga nummeret mitt til sjefene siden å da ble jeg kalt inn til intervju i kveld. Det gikk så bra at hun dama inviterte meg på oppstartkurs allerede i morgen. Eneste minuset er at jeg må jobbe minst 2 dager i uken der, å jeg har jo allerede en del jobb på narvesen. Men det går nok bra. Blir det for mye, leverer jeg jo bare en oppsigelse. Ikke at jeg tror det skjer ennå, men tiden vil vise hvor mye jobb jeg får begge plassene. Penger blir det i alle fall!


Blinkskudd fra 2008. Tatt av Tanya.

Beklager at jeg pøser på med gamle bilder å sånt, men jeg har jo ikek akkurat hatt masse tid til å ta bilder. Skal prøve å ta med meg kamera i morgen når jeg skal henge litt med Anastassia.


Blinkskudd igjen. Fra 2010 tror jeg. Borealisfestivalen. Jeg prøver å forestille Stallo(samisk troll) altså. Tatt av Laila tror jeg.

Nå skal jeg legge meg under dyna å slappe aav.

Unyttig info: Posten er forsinka på grunn av de jeg leier hos.

Takk og farvell!

Sove 2 timer mer

Har begynt på jobb klokka 8 hele uka, noe som vil si at jeg må dra hjemmefra litt over 7 med busser å sånt. Men i dag begynner jeg ikke før 11! Deilig å kunne sove et par timer ekstra. Skal hoppe i dusjen å spise frokost i ekte "jeg har good tid" stil i dag. Litt god tid i alle fall.

I går var jeg og Isabel på teater. Vi tok turen til Charlottenlund Vgs (en helt ny, fin skole) for å se på forestillingen "Et annet sted" som Vg2 fremførte. Et stykke om identitet og sånt. Gidder ikke forklare så mye, bare søk på facebook om du lurer mer om det. De var i alle fall veldig flinke. Eeeeeeeelsker scenografien de brukte! Helt svart scene med hvite randome ting på scenen som kan brukes til det man vil. Kunne ikke blitt bedre! Ja, jeg og Mari brukte samme opplegget på siste forestillinga vi satt opp. Svart scene med kun et par hvite ting som egentlig ikke sa noe om hvor man er. Elsker det.
Ble rolig sjalu også på de som går der. Skolen var helt ny og veldig fin. Musikk, dans, drama gjengen hadde en hel gang for seg selv. Hadde tenkt å gå lenger inn å se, men vi hadde ikke så god tid til det. Men scenen de brukte, var ikke en gymsal av no slag. Det var en faktisk scene som de har der på skolen. SJALU! VI hadde bare gymsal og kjempesmå dramarom altså. Jaja.

Slenger med en fiiiin sang. Jeg digger Red Hot Chili Peppers å håper de snart kommer til Norge. Da hadde jeg blitt glad.

Nå må jeg nesten hoppe i dusjen sånn at jeg slipper å stresse etterpå.

Unyttig info: Jeg er kvalm.

Takk og farvell!

Jobblivet

Beklager sløv blogging. Men det tar litt tid å komme inn i jobblivet igjen. Har jo tross alt vært mer eller minste uten jobb i ca 4 måneder. Det er altså mildt sagt vanskelig å stå opp i 6 tiden for å rekke jobben å ikke komme hjem før i 5 tiden på ettermiddagen. Ganske brutalt! Men deilig. Veldig, veldig deilig å møte folk igjen å faktisk ha noe å gjøre om dagene. Men det går jo dårlig for bloggen da! Folk er vel ikke interessert i å lese om menneskene som kommer innom kiosken hver dag? Gidder jo heller ikke fortelle om de eldre herrene som er kjempehyggelige å bruker fornavn på de fleste som jobber der. Men stamkunder er kule! Merker jo også at de er stamkunder når de ser på meg å sier "heisann, du er ny du!" Også ønsker de meg velkommen. Jeg liker det. Men det gidder jeg jo ikek skrive om hver dag her! Skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan her, men litt kjedelig med youtubevideoer hele tiden? Så jeg skal prøve å skrive litt å finne no randome bilder. Oooogså satser jeg på at jeg gjør morsome ting i helgene som jeg kan ta bilder av. Lurt, sant? Men nå får det bare holde med tekst så pøser jeg på med no randome bilder. Jepp!

 
En av kuene til Ingrid. På sætra.


Beijing. Ikke langt fra hotellet vi bodde på. Hadde flaks å rakk å ta bilde rett før lysa ble skrudd av. Ser du hvor det er? Kjenner du igjen den fantastiske bygninga? Hint: OL!

Unyttig info: Tre lilla garnnøster ligger på skrivebordet.

Takk og farvell!

Hunger Games

Snart kommer Hunger Games på kino her i Norge! Har hørt masse om bøkene, men aldri tatt med tid til å lese de selv. Skjønner jo nå at jeg burde ha lest de, for de er vist ganske bra. Men samtidig tenker jeg at siden filmene nå kommer, kan jeg heller lese bøkene etterpå. For om jeg leser bøkene nå, kommer ikke filmen til å være gøy å se i og med at man vet hva som skjer.

I alle fall! Nå kan man vinne kinobilletter gjennom blogg.no! Alt du trenger å gjøre er å ta turen >Hit< å gjøre som det står der. Jeg har i alle fall planer om å se filmen! Tror i alle fall at akkurat denne/disse filmene er best på kino. Blir liksom ikke det samme å sitte hjemme å se de på pcen da.

Lykke til!

Unyttig info: Jeg må vaske klær.

Takk og farvell!

hungerkonk
Stikkord:

Min vei

Jeg er veldig glad akkurat nå. Endelig begynner ting å gå min vei! Har jo vært her i Trondheim helt siden slutten av november. Å har søkt aktivt etter jobb siden da. Men jeg har jo bare fått avslag etter avslag og beskjed om at jeg ikke er den de leter etter av alle de 300 som har søkt. MEN! Jeg sendte inn en søknad til en Narvesen butikk på tirsdagskveld, og onsdagsmorgen ringte daglig leder meg å ba meg komme inn for en prat på torsdagen. Han fortalte også at siden jeg allerede hadde erfaring fra Narvesen, var jeg veldig aktuell for stillingen i og med at de trengte noen ganske fort. Så i dag har jeg vært med han å åpna butikken sånn at han fikk testa om jeg passa inn der. Å i løpet av dagen fikk jeg beskjed om at jeg kunne stille opp på mandag igjen for å skrive kontrakt og jobbe mer da. Jeg aaner ikek hvor lenge jeg får jobbe der, for om jeg skjønte det riktig, skal jeg jobbe for en som er sykemeldt. Men likevel. Jeg har jobb nå! Det vil altså si at jeg faktisk kan bli her i Trondheim! Lykkeee! Enda bedre er det jo at jeg faktisk har muligheten til å dra hjem i påska også. Har jo ikke vært hjemme på 3 måneder nå. Begynner å få litt hjemlengsel jeg.


Fra påska 2009. Maaaasse snø! Det er tatt på hytta vår. Flaks at vi kjenner folk med traktor!


Lille Digo på scooteren vår. Påska 2009 det og.

Nå er jeg veldig sulten igjen. Så tror kanskje jeg må fikse no mat. Men det innebærer at jeg muligens må tømme oppvaskmaskinen. Noe jeg har svært lite lyst til. Enlkelte av de jeg bor med er litt sløve på det altså. Tror jeg hører at den blir tømt nå. Passer meg bra!

Sitter å ser på Dyrepasserne på Tv2 nå hvor Julius feirer sin 32 års dag. Vill fest med kake og masse brus. Ser i alle fall ut som at de har det morro.

Unyttig info: Jeg har mascara på.

Takk og farvell!

Jenna Marbles

Det skjer ikek mye spennende ting i livet mitt for tiden. Så da er det litt vanskelig å finne ting å skrive om. Såå jeg legger ut to randome videoer laget av Jenna Marbles. Aldri hørt om henne? Hun er fantastisk. Hun snakker om ting og tang å setter det litt på spissen på en helt annen måte. Og hun drar sine to søte, små hunder med i videoene. Høres kanskje ikke så gøy ut, men jeg lover. Hun er fantastisk!
Her er i alle fall to randome videoer hun har laget.

 

Hva synes du?

Unyttig info: Jeg har støv under foten.

Takk og farvell!

Gateintervju

Den dagen jeg var i byen for å få fiksa håret mitt hos Daniel, ble jeg også intervjuet av no randome folk på gata. Fra P3. Å nå har jeg endelig funnet videoen fra det. Men som de sikkert alltid gjør under intervju, har de klippa bort alt det bra jeg sa. Spørsmålet var "Hva ville du gjort om du fikk 10millioner kroner?" Jeg svarte at jeg ville dele med familien, reise rundt i verden, ta med gode venner på tur og ikke minst gi penger til de som trenger det. Var ganske så fornøyd med svarene mine jeg. Men på slutten sa de "Hva ville du gjort om vi bare ga deg 10 millioner her og nå?" Svaret mitt da var at jeg ville kjøpt med nye sko og at jeg ville ringt mamma. Hva de har klippa alt jeg sa ned til? "Æ ville kjøpt nye sko!" Ja. Duster altså! Jeg som hadde så fine svar om å dele med alle.

Her er det i alle fall:

Hva synes du? Liker karn på slutten som sier han vil kjøpe hurtigruta. Høres ut som en braa plan.

Nå skal jeg snart fikse meg å ta turen ut. Vet ikek hva jeg skal gjøre. Alle menneskene jeg kjenner er jo opptatte, så jeg blir vel å tasse rundt alene helt til jeg finner jo gøy å gjøre. Eller til jeg går lei å drar hjem igjen.

Unyttig info: Det klør på fingern min.

Takk og farvell!

Ville fester

Jeg har ikke vært på særlig mange av det man kaller ville fester. Har vært på fester hvor mye rart og gøy har skjedd, mne ikke så vilt at man ikke kan rydde opp dagen etter. Har kasta folk ut klokka 7 om morgenen fordi jeg er så trøtt at jeg vil sove uten at folk roper å sloss utfor soveromsdøra mi, og jeg har festa flere dager i strekk. Men likevel ikek så hardt som i filmen Project X. Har bare sett traileren til filmen, men kan allerede si at jeg aaldri i verden har vært på en sånn fest. Mistenker at jeg heller aldri kommer til å dra på en sånn fest i livet mitt. Syke greier. Men jeg tipper filmen er morsom! Har veeldig lyst å se den i alle fall! Så da håper jeg på å vinne billetter.

Trykk >HER< for å komme til konkurransesiden

Untitled from Bootstrap Marketing on Vimeo.

Unyttig info: Det klør på nesa.

Takk og farvell!

projectxkonk
Stikkord:

Viggo venneløs

Vel. Viggo venneløs. Det er meg det. Ikke hele tiden, men veeeeeldig ofte. Har jo venner. Men de er alltid opptatt. Skole, jobb, andre venner. Og jeg skjønner de godt. Jeg skjønner at de er opptatt. Men når de vennene inviterer meg på ting for så å unngå å svare når den tingen skjer, eller bare dropper hele greia. Da blir jeg sinna. Sinna og kjempelei meg. Fint for meg at det skjer ganske ofte da. Så da ender jeg opp med å sitte på hybelen min å furte. Jeg har ikke vært med mennesker på over en uke. Var viggo venneløs i helga og. Bare fordi enkelte mennesker ikke svarer. Dust. Var jo med Daniel på salongen, men det var jo tross alt i arbeidstiden hans så det gjelder på en måte ikke helt. Selv om det var veldig koselig å få fiksa håret og spise lunsj med han.

Men uansett. Jeg flytta jo til Trondheim fordi jeg ville ha mer å gjøre her. Både med tanke på jobb og venner. Har jo ikke akkurat dødsmange venner hjemme, men jeg har flere her. Trodde ikke jeg skulle ende opp med å sitte mer alene her å kjede meg enn jeg gjorde hjemme. Rare greier. Men det er sannheten.


Skulle gitt mye for å få bo, leve og leke med disse menneskene et år til. Eller omså bare en liten uke. Alle Bømlobarna da. Savner det virkelig.

Nå skal jeg rydde og fikse litt på hybelen sånn at jeg har andre ting å tenke på. Og gå på butikken. Og tenke på at det kommer til å være atter en helg hvor jeg bare sitter å knør alene.

Unyttig info: Jeg har så mye hjemlengsel nå at jeg vurderer å flytte hjem igjen.

Takk og farvell!

Krøllemodell

I dag måtte jeg stå tidlig opp. Hvorfor? Vel. Jeg hadde avtalt å møte opp på Blow frisørsalong her i Trondheim. Der skulle min kjære venn, Daniel, som jobber som lærling der, øve på å legge opp forskjellige krøller. Eller noe i den duren. Jeg skulle i alle fall få krøller. Og klippe håret litt. Så da møtte jeg så klart opp å satte med i stolen. Fikk en fanta og fikk vaska håret med fantastisk massasje. Så ble krølletingene satt i.

Slik ble slutttresultatet:


Jeg elsker krøller! Kunne gjerne hatt krøller hele tiden jeg. Eller i alle fall så vil jeg eie en krølltang av no slag. Eller en slettetang som kan brukes til å lage krøller. Jeg elsker krøller. Grunnen til at alle småhårene stikker opp overalt på hodet mitt, er fordi det regner ute. Da blir håret mitt.. Ja. Spesielt. Sånt som skjer.

Nå tror jeg at jeg må ta meg en lur. Eller fikse middag. Er i alle fall stuptrøtt ettter å ha våkna mange ganger i løpet av natta av vind og regn mot ruta mi. Dritt altså. Zzz...

Unyttig info: Jeg har 4 blåe garnnøster og 3 lilla.

Takk og farvell!

Lørdagsgodt

Dette burde jeg egentlig har skrevet om forige helg. Men det bare forsvant fra hodet mitt. Så fant jeg bildene nå. Tjohoi! I alle fall. Jeg elsker frukt. Frukt er virkelig noe av det beste jeg vet. Kunne lett valgt godteri forran det. Så forige helg fant jeg ut at jeg skulle fikse noe kjempegodt! Litt av grunnen til det, var fordi jeg plutselig fant jordbær på tilbud når jeg var på butikken med Anastassia og Daniel. Så. Jeg hadde jordbær og kjøpte druer. Ikke grønne. Grønne druer er teite. Så vaska jeg begge deler, kutta det litt opp og satte det på et fat.


Med blits


Uten blits.

Så hadde jeg kjøpt meg en stor melkesjokoladeplate. Å smelta den.


Ser godt ut, sant? Spesielt når man vet at det er smelta melkesjokolade. Freia altså! De kan det best.

Så dyppa jeg frukten i sjokoladen. Herrremin så godt det var! Hadde egentlig tenkt å ta bilde av frukten dyppa i sjokolade også, men det var så godt så jeg spiste det opp før jeg rakk å huske på det. Sånt som skjer!

Frukt er i alle fall best. Hadde egentlig tenkt å holde meg til kun frukt denne helga, men jeg konkluderte med at jeg var så lei meg at godteri var lov. Tar det igjen neste helg! Kanskje. Spiser jo ikke godteri i ukedagene uansett. Har blitt flink til det.

Nå skal jeg prøve å finne no enkelt jeg kan lage til middag. Har egentlig fryktelig lyst på pizza. Men det har jeg jo ikke. Har ikke plass i frysern, så da blir det sånn.

Unyttig info: Armene mine klør som helvete etter at jeg har hilst på hunden til hun ene jeg bor med.

Takk og farvell!

Prøver å blogge

Trodde denne helga skulle gå smertefritt å fint. Men jeg tok feil. Det er altså reunion på skolen hvor jeg gikk i fjor, å jeg har ikke råd til å ta turen. Så da blir jeg sittende her i Trondheim å synes synd på meg selv. Planen var å finne noen som hadde tid til meg, men det funka dårlig. Selv om jeg virkelig, virkelig kunne trengt en venn i dag. Ble ikke bedre av at mamma ringte å sa at hun syntes synd i meg. Og at til og med pappa fikk vondt av meg som måtte sitte i Trondheim mens alle de andre var på Bømlo (på skolen). Begynte nesten å gråte når jeg snakka med henne. Men jeg klarte å la vær. Var jo tross alt på vei hjem fra butikken da. Men så fort jeg hadde lagt på å lukka døra inn til rommet, kom fossen. Jeg er kjempelei meg for at jeg ikke får dra. Kommer faktisk et par tårer bare av å skrive her, så beklager alle skrivefeilene og de rare setningene jeg sikkert har skrevet til nå.

Det er muligens litt vanskelig for mennesker som ikke har opplevd det fantastiske livet på folkehøgskole, å da er det også vanskelig å skjønne hvorfor det er så sykt kipt for meg å sitte her nå. Tror det er litt ekstra ille for meg med tanke på at Bømlo forandra alt for meg. Har aldri hatt det så bra som de månedene på Bømlo. Akkurat det er sikkert også vanskelig å skjønne, men jeg kan si at jeg har hatt en vanskelig fortid. Flytta 40 mil hjemmefra første året på vgs. Bare for å komme meg vekk fra hjemplassen min. Uansett! Det kan jeg forklare alt om senere. Kjenner at det er et dåårlig tidspunkt å skrive livshistorien min på.


Bilde fra kjendiskvelden på skolen. Elsker det.

Ble plutselig veldig usikker på om jeg burde legge ut dette innlegget. Er kanksje litt mye klaging fra min side. Men i dag er jeg virkelig lei meg.

I alle fall! Om noen har forslag til hva jeg kan fylle lørdagskvelden min med og gjerne deler av morgendagen, SI IFRA! Har i alle fall planer om å gå en lang tur i morgen. Bare for å få lufte hodet.

Beklager klaging. Men det blir bedre etterhvert. Og jeg kan forklare ting senere.

Unyttig info: Heklenåla mi er for tykk for garnet.

Takk og farvell!

Våt snø

Vanligvis er jeg veldig glad i vinteren. Jeg er jo så varmblodig, så litt kulde er egentlig perfekt for meg. Men nå som jeg har flytta til Trondheim, har alt forandra seg. Ja, jeg er fortsatt varm, men fyttikatta for en drittvinter! Alt er vått og grått her nå! Det snør, snøen smelter, vannet fryser, isen smelter oog alt det fører til våte sko. Hater det. Så nå vil jeg ha ferie! Jeg vil reise til en tørr plass hvor jeg kan bli litt brun! Jeg vil ligge på en strand å drikke en kald, god drink. Jeg vil bort. Høres ikek det greit ut? Jo, det synes jeg. Jeg vil forresten bruke den fine sommerkjolen min også. Rakk vel bare bruke den 2-3 ganger i fjor.


Dette ble tatt sommeren 2010. Riktignok inne. Men likevel. Står forran en vindting. Eller stormting. Noe blåser!

Så. Jeg er lei av vinter. Gi meg sol og brun hud!

Unyttig info: Pysjbuksa mi har rakna litt opp.

Takk og farvell!

cociovinn
Stikkord:

Sistekveld på Graffi

Jeanette, som er et fantastisk menneske, skal flytte fra Trondheim til Strømmen nå. Eller. Hun har vel strengt tatt allerede flytta.. I alle fall! Tirsdag var siste, offesielle "jeg bor i Trondheim" dagen hennes. Så da dro jeg, Isabel, Maria og Jeanette til Graffi på Solsiden for å spise å kose oss. Det ble en lang, koselig og kravstor kveld. Mye krøll, men vi koosa oss!

Jeg og Jeanette kom først å snakka med dama som skulle vise oss til bordet som Jeanette hadde reservert. Å allerede der ble det krøll. Hun fant kun et bord som sto på Charlotte, å vi kunne bare anta at det var oss. Hun plasserte oss i alle fall på det bordet som var nærmest døra. Men vi var ikek fornøyd, så vi tok tak i den første servitøren som stoppa hos oss for å spørre om vi kunne flytte til et annet bord uten trekk fra døra. Etter litt, fikk vi lov til det.


Kjempemørkt bilde av Jeanette og Isabel. Fikk lysere bilder, men bildene ble ikke bra så de gidder jeg ikke bruke.

I alle fall. Etter litt venting kom Maria og Isabel også. Å da var det tid for å bestille mat. Syntes nesten synd i den stakkars servitøren som kom å spurte oss minst 10 ganger før vi alle faktisk hadde bestemt oss. Vi bestilte alle fire hvert vårt glass med husets hvitvin i alle fall. Servitøren kom selvfølgelig med rødvin til oss å mente bestemt at vi ikke hadde sagt no om at den skulle være hvit. Men vi fikk i alle fall den riktige drikken etterhvert!


Nom nom!

Så var det maten. Isabel og Jeanette bestilte biffsnadder og Jeanette ville ha ekstra bernaise saus på siden, mens jeg og Maria bestilte burgere. Jeg tok en garlicburger og Maria en Honolulu(?)burger oogså bestemte vi oss for å dele en fries. 2x biffsnadder og 2 burgere kom til bordet. Men ikkeno ekstra bernaise saus, ikke no hvitløkssaus og heller ikke no fries å dyppe i noen sauser. Så da var vi nødt til å mase på servitørene igjen. 2 ganger. For no mas! Vi fikk i alle fall det også til slutt.


Kjempegodt var det i alle fall!

Såå var det tid for dessert. Eller. Først satt vi i nesten en hel time før vi klarte å bestille det. Mette vettu! Jeg og Maria bestilte hver vår sjokoladefondant (ELSKERDET!!!) mens Jeanette og Isabel bestilte Oreomilkshake. Maria fant ut at hun i tillegg ville ha en Strawberry daquiri.

Slik så Maria sin fondant ut:

Isen var litt smelta men ellers var det som det skulle være. Min derimot..


Isen var smelta, bærene var overalt, fondanten var for godt stekt og ikke minst gjennomvåt av bær. Angrer fryktelig hardt på at jeg ikke returnetre den til kjøkkenet med krav om en ny. Bare flaks for Graffi at den faktisk var god! Sa ifra til ene servitøren at bærene kanskje burde være i et glass ellerno neste gang.

Strawberrydrinken til Maria var heller ikek som forventet. Vi smakte så klart alle sammen på den, å første jeg tenkte var at det var aaaaltfor mye limejuice og sukker. De gangene jeg har smakt den drinken, har det vært en søt, jordbærsmak av den. Ikke sukker og lime med pittelitt jordbær. Den var god altså! Bare litt for limete og sukkrete. Ja.

Alt i alt må jeg si at det var en superkoselig kveld. Vi endte jo opp med å sitte der i ca 4 timer. Men neste gang jeg drar dit, skal jeg være klar for å si ifra om det er noe galt.

Nå er det natta altså! I morgen kommer det kanskje enda et langt innlegg. Har mye på hjertet for tiden. Må bare finne ut hvordan jeg skal formulere meg uten å åpne meg for mye.
Beklager at jeg ikke har skrevet noe på 6 dager forresten. Men skjer ikke så mye i livet mitt for tiden. Forklarer i morgen!

Unyttig info: Folkehøgskolen jeg gikk på i fjor har reunion i helga. Uten meg.

Takk og farvell!

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juni 2014
hits