Storytel

Noe jeg har oppdaget i det siste, er at jeg rett og slett ikke orker å bære så mye papirbøker lenger. Før hadde jeg alltid en bok med meg på jobb for tidsfordriv. Men nå har jeg kjøpt meg et nettbrett, så boka har blitt byttet ut. Trist, men sant. Har alltid vært en forkjemper for papirbøker. Det er virkelig ikke det samme å lese bok på et brett. Tror jeg. Har jo aldri prøvd det, så er vel kanskje på tide? 

Nå skal jeg teste ut Storytel i en periode. Passer perfekt, for jeg tar jo snart påskeferie. Da skal jeg reise hjem til Finnmark for å sitte på hytta. Juhu! Der har jeg i alle fall null dekning, så er greit å finne på ting jeg kan bruke tiden på. Bok er bra!

Skal fortelle mer senere om hva jeg synes om tjenesten. Har et håp om at jeg oppdager noen nye bøker. Noe jeg kanskje aldri har lest før. Jeg har i det siste blitt veldig besatt av enkelte forfattere, så vi får håpe det endrer seg nå!

Nå er det litt for sent på natta. Har heldigvis ikke jobb i morgen, så trenger ikke stresse med å stå opp. Skal på konsert klokka 5 da! Vinterlyd! Google det.

 

Unyttig info: Kommer ikke på noe.

 

Takk og farvel!

Ulvang 50fifty

I samarbeid med Likenshare

Vel! Jeg var så heldig å få prøve den nye Ulvang 50fifty ulloverdelen! Den ble sendt til Finnmark, så det tok naturlig nok litt ekstra tid før jeg fikk den. Fikk den like før nyttår, så jeg har ikke villet skrive noe om den før nå. Ville jo gjerne prøve den litt før jeg omtaler den. Rakk dessverre ikke prøve den så mye i Finnmarkskulda, men jeg har prøvd å ha den på noen kalde dager her i Trondheim. 
Ulloverdelen er da altså en 2lags greie. Innerste delen er polyester som transporterer fuktighet bort fra kroppen, mens det ytterste laget av ull tar opp fuktigheten og omfordeler det til varme og isolasjon. 

Først vil jeg si at den er suuupermyk! Og fin. Fikk en rød-ish skjorte med høy hals (persian red ifølge internett). Den er rød på utsiden og orange inni. Med orange sømmer også. 


Prøvde å få til et greit bilde av den, men det var ikke så lett. Skulle gjerne tatt bilde av meg selv med den på, men er ikke akkurat bildeklar akkurat nå. Kan forklare akkurat det senere.

Den er fin, sant? 

I alle fall. Jeg har ikke helt troa på at den skal klare å holde meg veldig varm. Jeg hadde den for eksempel på meg en dag det var ca -10 grader her i Trondheim. Tok en power-walk til jobb for å bli litt varm og klam, for å så sitte der hele arbeidsdagen. Hadde en tynn bomullsgenser over denne for å være sikker på at jeg skulle holde varmen. Er nemlig ikke så veldig varmt på kontoret jeg sitter. Greia er at jeg klarte å bli litt klam, men jeg følte ikke at den holdt helt varmen. Jeg frøs ikke, men jeg var ikke varm heller. Skjønner? Jess. I tillegg følte jeg at halsen var litt trang. Jeg sliter litt om ting blir for stramt i halsen, så denne klarte jeg ikke ha helt opp. Halvveis funka fint.

Min konklusjon er at den er veldig fin, men ikke helt perfekt til mitt ullbruk. Kommer definitivt til å bruke den på halvkalde dager, men ikke om det er mindre enn -10 ute. Kan nok ikke bruke den på Finnmarksvidda på vinteren for eksempel. Da sliter jeg kanskje. Men jeg skal prøve! Den er såpass fin, myk og lett at jeg gjerne kan bruke den på en vanlig hverdag.  
Anbefaler den gjerne videre. Er nok fin på korte turer. Skiturer for eksempel. Men ikke om du skal være for mye i ro. Var da jeg ikke følte den ga meg varme. 

Alt i alt får den4 av 5 stjerner fra meg!  

HER finner du den om du har lyst å kjøpe den. 

Legg igjen en kommentar med epost og navn om du også ønsker å få teste ting! I will hook you up! 

 

Takk og farvel!

Finnmarkskulda

Det er en kjent sak at det er kaldt i Finnmark. Jeg er fra Finnmark, så kulde er noe jeg kan på godt og vondt. Det som er viktig når jeg er hjemme på vinteren, er å holde seg varm. Ja, jeg kan velge å sitte inne foran ovnen hele dagen, men det er ikke gøy. I påska drar vi for eksempel en del på scooterturer langt opp på fjellet. Da er det nødvendig med varme klær! Har du bare på deg bomullsgenseren under boblejakka når du drar hjemmefra, har du muligens et problem. Trikset er å ha ull innerst! Jeg har riktignok ull innerst med en ullgenser over før jeg har tidenes største dunjakke over. Så da må jeg bare røre litt på meg om jeg fryser. 

Jeg har alltid flere ullklær liggende i skapet. Har bare 1 genser her i Trondheim å resten hjemme i Finnmark, men likevel. Jeg kan aldri få nok! Derfor hadde det vært helt ok om jeg kunne hatt denne tilgjengelig.


Er den ikke fin? Jeg har faktisk ingen ulloverdeler jeg føler jeg kan vandre rundt i og føle meg fin. Har bare kjedelige, ensfarga svarte eller blå ullklær. Men denne vil jeg ha! Særlig nå som det blir kaldere ute. Denne kan jeg jo til og meg ha på meg på en vanlig hverdag. Jeg liker den. 

HER kan du lese litt mer om akkurat denne om du vil. 

De sier forresten at den er kløfri, noe som egentlig er det viktigste for meg. Jeg hater ullklær som klør. Da fryser jeg heller i hjel. No kidding!

Unyttig info: Støvsugeren er full.

Takk og farvel!

Blink minst - test

Har skrevet videre på dette innlegget mange ganger. Nå er det endelig på tide å legge det ut! Men det blir desverre uten bilder. Jeg har spist opp alle Blink'ene så jeg kan ikke ta bilde av de. Fikk egentlig en pakke jeg skulle laste ned på pcen full av bilder osv som jeg kunne bruke. Denne pakken ødela pcen min. Måtte restarte hele skiten for at den skulle funke igjen. Så det blir uten bilder selv om jeg hater det!

 

For en stund siden fikk jeg tilsendt 5 forskjellige smaker av Blink Minst. Nå har jeg og mine venner smakt på alle å funnet ut hva som er best! Smakene jeg fikk var lakris, cola, jordbær og fersken, søt champagne og rosa grapefrukt. De 2 siste var hovedfokuset da de skal bestemme hvilke av de 2 som kommer ut på markedet. Greia er altså at jeg nå skal rangere de 3 eksisterende smakene så putte inn de 2 nye. Skjønner? Jeg skal og gi de poeng. ***** slike. Skjønner? 5 er det meste antallet jeg gir.  Vi prøver! 

 

1. ***** 5/5 stjerner
Cola! Soleklar førsteplass fra meg! Den ble spist opp først for å si det sånn. Den smaker akkurat som de lange colaisene jeg spiste som liten kid! Elsker den! Boksen var og megasøt. Jeg liker brun. Innså akkurat i det jeg skrev det at jeg faktisk ikke har en brun veske. Jaja! Får kjøpe meg en haug Cola-blinkmints å lage veske av de! God ide.

2. ***** 5/5 stjerner
Jordbær og fersken. Denne ble nesten like fort spist opp som Colaen. Den er frisk og god. Tror  denne er en som virkelig kan falle i smak hos de fleste. Passer bra om sommeren som en liten oppfrisking i sola. Boksen er her og supersøt. Rød har alltid vært en av mine favorittfarger når det kommer til ting å ha nær kroppen (klær, smykker, veske osv), så denne er en klar vinner på utseendefronten.

3. **** 4/5 stjerner
Lakris. Jeg klarer aldri å bestemme meg om jeg faktisk liker lakris. Denne var faktisk ganske god! Konsistensen på denne var ikke helt lik de andre. Den var på en måte "mykere". Eller. Den går lettere i oppløsing. Noe jeg er veldig fan av. Den salte lakrissmaken er fantastisk! Boksen er og en favoritt. Svart er vist en farge jeg virkelig, virkelig liker. Så den er bra. 

Ferdig med de "gamle"! Nå, inn med de nye! Noe som ikke er så vanskelig.. Her kommer de!

4. ** 2/5 stjerner
Champagne. Aaltfor søt. Smakte riktignok champagne, så plus for det! Men den falt ikke så veldig i smak hos meg. Får også litt plus for at den var litt spennende å spise. Vet ikke helt om det er meninga, eller om det var no produksjonsfeil. Men det kjentes litt som at den bobla. Høres sært ut, men det var eneste grunnen for min del til å spise mer av den. Boksen var søt da. Kunne faktisk funka fint som pynt på et fint bord. I bryllup kunne man for eksempel hatt et par sånne liggende på hvert bord. Oi! For en ide! Jeg er genial.

5. * 1/5 stjerner
Rosa grapefrukt. Denne falt virkelig ikke i smak. Smakte bare falsk! Lukta falsk også. Boksen var søt. Funker fett for de som liker rosa, noe jeg ikke gjør. Men søt likevel.

Fikk flere av mine venner til å smake på de to nye for å si hvilken de likte best. De falt ikke så veldig i smak hos de heller. Men de fleste sa at om de måtte velge, hadde det blitt Champagnen.  Kun 1 sa at hun likte rosa grapefrukt. 
Alle boksene er megasøte. Har lyst å ha de i veska mi hele tiden. Er trivelig å tilby noen en mint fra en så fin boks. Enig?  

Sånn! Ferdig! Beklager virkelig bildemangelen. Men jeg tar ikke sjansen på å ødelegge pcen min enda en gang. Da tror jeg den hadde blitt kasta ut vinduet. Det hadde vært kjedelig. 

Anbefaler deg å kjøpe en av hver av blinkmintene. De er virkelig verd å smake på! Dette er kun min mening, men kanskje du mener noe helt annet? Min favoritt er i alle fall Cola. Jeg elsker den.

 

Unyttig info: Jeg er varm.

Takk og farvel!

 

#likenshare #blinkmints #blink #test #bokser #pcfail

Noisy Winter - test

Nå har jeg endelig fått smake på den nye Noisy fra Tine. Noisy Winter med en smak av drue, eple og bringebær.
Jeg hadde ganske store forventninger til denne, for jeg har hørt at de andre smaker så godt. Har ikke smakt de andre, men jeg stoler (av og til) på rykter. Men ting er ikke alltid som man forventer. Flaska ser jo grei ut. Ser at de har prøvd å få frem vinterfølelsen. Jeg tenker mer jul.Hadde store planer om å ta bilder av flaska i snøen, men nå er det så mildt her i Trondheim at jeg hadde endt opp med  å sette den oppi en dam istede. Derfor valgte jeg den fine, grønne duken på kjøkkenbordet! Orkideen i bakgrunnen er min. Fin? Jepp.

Uansett! Smaken av Noisy Winter. Vel. Du kan jo faktisk se på flaska hvor mye jeg har drukket av den. Jeg likte den altså ikke. Smaken passet ikke til mine smaksløker i alle fall. Klarer ikke helt å plassere hva som faktisk var galt med den, kanskje druene. Jeg har prøvd meg på druejuice før, å bare endt opp med å spytte den ut. Jeg synes ikke det er det verste jeg har smakt, men heller ikke det beste. Den var akkurat passelig søt, å jeg kan forstå at andre kanskje liker den. Men jeg kjøper nok ikke den igjen.

Har du lyst å smake på den? Trykk >HER< så kan du få smake den for bare 10 kroner på nærmeste narvesen. Jeg anbefaler deg å smake den, for kanskje du liker den. Fortell meg i alle fall om det om du velger å smake på den! Alltid gøy å høre andres meninger.

Jeg har testa den fine hårgreia jeg og har fått, så kommer et innlegg om det etterhvert. Må teste den 1 gang til før jeg kan si meg "ferdigtesta".

Unyttig info: Radioen på kjøkkenet står på.

Takk og farvell!

 

#noisywinter #noisy #tine #smaksprøve #narvesen #test #anbefaling #likenshare #vinter #snø

Soho

I dag smakte jeg den nye-gamle Soho.

Den var ikke så god som forventa. Trodde den skulle være helt fantastisk. Men det var vel egentlig mer "meeh" etter min smak. Kommer nok ikke til å kjøpe den igjen!

Beklager dårlig blogging i det siste! Skjer så lite spennende i livet mitt.. I alle fall som jeg kan dele på bloggen! Skal prøve å dra med meg kameraet mitt mere ut av huset. Er svært lite spennende med mobilbilder hele tiden.. Eller gamle bilder. Kjedelig! Skal bli bedre!

Jeg burde sove. Klokka er masse. Jeg har planer i morgen. Skal for eksempel hente en pakke jeg har venta på! Eneste nedturen er at det tar en halvtime å gå til postkontoret. Tror eg. Aldri gått dit før! Spennende saker..

Unyttig info: Arret må bort.

Takk og farvell!

#soho #smak #ikkegod #post #pakke

Unyttig info:

Dag 1

Da setter vi i gang!

1. Hvem er du?

 

Hei! Jeg heter Alise! Jeg er født og oppvokst i en bygd i Finnmark med det fantastiske navnet Lakselv. Ja, det er laks i elva der. I Lakselva. Ohyes.
I alle fall! Jeg fylte 23 år 31. august. Føler at årene har gått så altfor fort. Savner å være liten kid uten bekymringer. Sklir fort ut ser jeg! Haha. En av mine mange egenskaper det der altså. Ja. Jeg vokste som sagt opp i Lakselv sammen med mamma, pappa og 2 eldre brødre. Også fikk jeg i 2003 en liten hund!

 


Dårlig kvalitet på bildet, men det er 10 år gammelt. Søt hund!

Skrifta ble litt rar her. Skjønner ikkeno. Men bryr meg ikke nok til å fikse det.

Herregud da. Fokuser! Ja. Hund. Fin hund. Holdt på å få flere, helt til mamma skjønte at hundene kom til å bli boende hjemme hos de når jeg dro avgårde på videregående.
Så kom videregående. Nei. Først var jeg en kid som prøvde å finne meg selv. Sliter fortsatt med det faktisk. Vet ikke hva jeg vil ennå! Vi får se hva tiden bringer. DER kom videregående. Jeg flytta hjemmefra allerede som 15 åring. Har ikke bodd hjemme i mer enn 5 måneder på rad etter det. Har gått 1 år på byggfag før jeg kom inn på drømmelinja mi. Musikk, dans, drama! Hurra for det. Fullførte 3 spennende år der med rare mennesker. Angrer ikke! Etter vgs stakk jeg til fine vestlandet for å gå et år på Bømlo Folkehøgskule! Herregud for et år. Det ene året gjorde så mye. Er så glad jeg valgte den skolen. Kunne ikke blitt bedre enn det!


Fine klassen min. Jeg gikk altså musikal og teater linja. Så der er på slutten av vår verson av Into The Woods. Søtt!

Eetter Bømlo, bodde jeg hjemme i 5 måneder. Jobba litt før jeg fant ut at jeg ikke ville bo hjemme. Så sa en venninne til meg at jeg kunne komme å bo hos henne i Trondheim til jeg fikk hybel og jobb selv der. 2 uker etter var jeg i Trondheim. 1 uke etter det igjen, hadde jeg flytta inn på hybelen min. Tok enda 4 måneder før jeg klarte å få jobb. Men jeg bor fortsatt i Trondheim! Skal flytte ut av hybelen nå da. Vet ikke hvor jeg ender opp. Satser på at det i alle fall blir her i Trondheim. Kryss fingrene for at jeg finner en fin hybel her snart!

Er det noe jeg har glemt da? Sikkert. Skal jo fortelle mer når jeg kommer meg videre i denne måneden. Tror det blir spennende ting jeg ender opp med å dele!

Dag en over!

Unyttig info: Jeg er tett i tuppen av nesa.

Takk og farvell!

 

 

#31dayschallenge #challenge #gøy #dustetags #hvaergreia #hengermegpå #detteergøy #hund #mylife #noknå

Finnmark

Selv om det er øde å jeg flytta herfra når jeg var 15, er det fortsatt veldig fint her oppe! Såå jeg tenkte jeg skulle anbefale at du tar turen oppover. Finnmark er vakkert. Vakker natur, enkelte mennesker er kule og vakker natur. Jepp! Bare se her!

Tatt fra hyttetrappa. Eller loftet. Husker ikke helt. Hytta i alle fall! Vakkert? Det er så rolig å fint her oooppe. Koser meg! Finnmark er fint!

Unyttig info: Hunden min blir ALDRI ferdig å vaske seg. Jegblirgal!

Takk og farvell!

ShamelessTenkte jeg skulle nevne en serie jeg har sett på i det siste. Shameless! Den amerikanske versonen da. Det er en serie om en familie på 7 stykker. En far som er glad i alkohol og 6 kids som tar vare på seg selv og hverandre i et hus. De har ingen grenser for noe som helst og de har et par naboer som er av samme ulla. Det er 3 sesonger av den amerikanske versonen, å jeg så hele greia på altfor kort tid! Serien fikk meg til å le høyt, gråte ukontrollert og vært så sjokkert at jeg plutselig sto midt på gulvet. Jeg gleder meg som en liten unge til neste episode kommer ut. Gidder ikke fortelle så veldig mye om hva den handler om, for jeg synes selv det er kjedelig når noen bare MÅ fortelle litt til om serier jeg bare MÅ se. Skjønner? Denne serien handler om sex, alkohol, fattigdom, foreldreløshet (er det et ord?) og sex. GØY!Også er de konstant grisefrekke mot hverandre. Noen får bank. Anbefaler den i alle fall om du har lyst å se noe annet!
Kan jo og nevne at når roomien min anbefalte den til meg, sa hun at man får se en tissefant. Hun snakka sant. Bare så du vet det!

Unyttig info: Har betalt husleia.

Takk og farvell!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger lager klokker. Fine klokker. For eksempel denne:

 

Tommy Hilfiger Reede 38mm


Fin? JA! Vil gjeeerne ha denne klokka. Har faktisk ennå ikke funnet no klokke som armen min vil bære. Men jeg tipper at om jeg hadde hatt denne, hadde armen min vært greit fornøyd. Jepp! Hva tror du? Tror du at du hadde vært fornøyd med en sånn klokke? Hadde armen din vært fornøyd med den på? Eller ville du foretrukket en annen? Herregud da. Så mange spørsmål! Jaja. Er lov å lure. Jeg ønsker meg i alle fall den klokka.

Kjører på med en liten video også av Tommy Hilfiger ellerno. Gladfilm i alle fall!

Glad? JA!

Unyttig info: Jeg skal se en kulvert i helga. Fra 30-tallet.

Takk og farvell!

Ricola Lakris

Som medlem av en side som heter Likenshare, får jeg noen ganger teste nye ting. Denne gangen har jeg fått teste Ricola Lakris.Vel. Jeg liker av og til lakris, men denne var ikke akkurat beste greia jeg har smakt. Men ikke det verste heller. Frisk å sånt var den, men vet ikke om jeg vil anbefale denne om man skal ha no halspastill. Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive om den. Sikkert god for de som liker lakris. Nam nam.

Vil du bli medlem av Likenshare? Trykk >HER<. Hele greia er gratis å du kan selv velge hva du vil teste ut.  Er ikke ofte man får invitasjoner til å prøve, så er ikke plagsomt i mailinnboksen. Lurer du på mer om det, spør meg gjerne! Men om du skal melde deg inn, gjør det via linken der oppe. Eventuelt klipp og lim inn følgende greie om ikke det funker å trykke der oppe..  <a href="//www.likenshare.no/user/register?ref=26602"><img src="//www.likenshare.no/gfx/web/26602/styles/logo/verveknapp1.gif" /></a>

Unyttig info: Strikk i munnen.

Takk og farvell!

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits