Storytel

Noe jeg har oppdaget i det siste, er at jeg rett og slett ikke orker å bære så mye papirbøker lenger. Før hadde jeg alltid en bok med meg på jobb for tidsfordriv. Men nå har jeg kjøpt meg et nettbrett, så boka har blitt byttet ut. Trist, men sant. Har alltid vært en forkjemper for papirbøker. Det er virkelig ikke det samme å lese bok på et brett. Tror jeg. Har jo aldri prøvd det, så er vel kanskje på tide? 

Nå skal jeg teste ut Storytel i en periode. Passer perfekt, for jeg tar jo snart påskeferie. Da skal jeg reise hjem til Finnmark for å sitte på hytta. Juhu! Der har jeg i alle fall null dekning, så er greit å finne på ting jeg kan bruke tiden på. Bok er bra!

Skal fortelle mer senere om hva jeg synes om tjenesten. Har et håp om at jeg oppdager noen nye bøker. Noe jeg kanskje aldri har lest før. Jeg har i det siste blitt veldig besatt av enkelte forfattere, så vi får håpe det endrer seg nå!

Nå er det litt for sent på natta. Har heldigvis ikke jobb i morgen, så trenger ikke stresse med å stå opp. Skal på konsert klokka 5 da! Vinterlyd! Google det.

 

Unyttig info: Kommer ikke på noe.

 

Takk og farvel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits