Ulvang 50fifty

I samarbeid med Likenshare

Vel! Jeg var så heldig å få prøve den nye Ulvang 50fifty ulloverdelen! Den ble sendt til Finnmark, så det tok naturlig nok litt ekstra tid før jeg fikk den. Fikk den like før nyttår, så jeg har ikke villet skrive noe om den før nå. Ville jo gjerne prøve den litt før jeg omtaler den. Rakk dessverre ikke prøve den så mye i Finnmarkskulda, men jeg har prøvd å ha den på noen kalde dager her i Trondheim. 
Ulloverdelen er da altså en 2lags greie. Innerste delen er polyester som transporterer fuktighet bort fra kroppen, mens det ytterste laget av ull tar opp fuktigheten og omfordeler det til varme og isolasjon. 

Først vil jeg si at den er suuupermyk! Og fin. Fikk en rød-ish skjorte med høy hals (persian red ifølge internett). Den er rød på utsiden og orange inni. Med orange sømmer også. 


Prøvde å få til et greit bilde av den, men det var ikke så lett. Skulle gjerne tatt bilde av meg selv med den på, men er ikke akkurat bildeklar akkurat nå. Kan forklare akkurat det senere.

Den er fin, sant? 

I alle fall. Jeg har ikke helt troa på at den skal klare å holde meg veldig varm. Jeg hadde den for eksempel på meg en dag det var ca -10 grader her i Trondheim. Tok en power-walk til jobb for å bli litt varm og klam, for å så sitte der hele arbeidsdagen. Hadde en tynn bomullsgenser over denne for å være sikker på at jeg skulle holde varmen. Er nemlig ikke så veldig varmt på kontoret jeg sitter. Greia er at jeg klarte å bli litt klam, men jeg følte ikke at den holdt helt varmen. Jeg frøs ikke, men jeg var ikke varm heller. Skjønner? Jess. I tillegg følte jeg at halsen var litt trang. Jeg sliter litt om ting blir for stramt i halsen, så denne klarte jeg ikke ha helt opp. Halvveis funka fint.

Min konklusjon er at den er veldig fin, men ikke helt perfekt til mitt ullbruk. Kommer definitivt til å bruke den på halvkalde dager, men ikke om det er mindre enn -10 ute. Kan nok ikke bruke den på Finnmarksvidda på vinteren for eksempel. Da sliter jeg kanskje. Men jeg skal prøve! Den er såpass fin, myk og lett at jeg gjerne kan bruke den på en vanlig hverdag.  
Anbefaler den gjerne videre. Er nok fin på korte turer. Skiturer for eksempel. Men ikke om du skal være for mye i ro. Var da jeg ikke følte den ga meg varme. 

Alt i alt får den4 av 5 stjerner fra meg!  

HER finner du den om du har lyst å kjøpe den. 

Legg igjen en kommentar med epost og navn om du også ønsker å få teste ting! I will hook you up! 

 

Takk og farvel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits