Tilbake til hverdagen

Etter over 2 uker ferie hjemme i Finnmark, er jeg endelig tilbake i Trønderland. Sitter på jobb i skrivende stund å sliter med å holde meg våken. Men sånn blir det når man må opp før 5 for å rekke flyet fra Finnmark.

Jeg har da ikke sett sola eller no særlig dagslys på 2 uker, så da jeg våkna på flyet med sola rett i øynene, ble jeg så forfjamset(for et ord!) og irritert at gardina måtte trekkes ned. Mørketiden gjør noe med hodet altså.

Har i alle fall vært en fin ferie. Har jo jobbet så vanvittig mye før jul, så var veldig greit med litt fri. Var og veldig fint å få treffe folk jeg ikke har sett på lenge. Hadde for eksempel sleepover med en venninne som flytta fra trønderland rett etter sommeren. Vi hadde en del nytt å fortelle hverandre, så ble lite søvn den natta!

Dette er hunden min, Digo. Vi har sittet i hver vår stol store deler av ferien. Sovende. Mye soving når det er så mørkt ute hele tiden.

Nå sliter jeg med å finne på ting jeg kan skrive. Har planer om å skrive et innlegg om året som har gått, må bare samle tankene litt. Har vært et år med mye følelser for meg. Både stor glede og stor sorg. Men det vil jeg ikke tenke så mye på nå. Måtte gråte en skvett når rakettene ble skutt opp. Ble litt mye å tenke på året som var gått. Sær følelse. Men det tar jeg senere!

Godt nytt år forresten!

Nå må telefonen på lading. Passer egentlig bra, for jeg må jo tross alt gjøre jobben min. Flink jente.

Unyttig info: Jeg sølte youghurt på en stol i Tromsø i dag.

Takk og farvel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits