Finnmarkskulda

Det er en kjent sak at det er kaldt i Finnmark. Jeg er fra Finnmark, så kulde er noe jeg kan på godt og vondt. Det som er viktig når jeg er hjemme på vinteren, er å holde seg varm. Ja, jeg kan velge å sitte inne foran ovnen hele dagen, men det er ikke gøy. I påska drar vi for eksempel en del på scooterturer langt opp på fjellet. Da er det nødvendig med varme klær! Har du bare på deg bomullsgenseren under boblejakka når du drar hjemmefra, har du muligens et problem. Trikset er å ha ull innerst! Jeg har riktignok ull innerst med en ullgenser over før jeg har tidenes største dunjakke over. Så da må jeg bare røre litt på meg om jeg fryser. 

Jeg har alltid flere ullklær liggende i skapet. Har bare 1 genser her i Trondheim å resten hjemme i Finnmark, men likevel. Jeg kan aldri få nok! Derfor hadde det vært helt ok om jeg kunne hatt denne tilgjengelig.


Er den ikke fin? Jeg har faktisk ingen ulloverdeler jeg føler jeg kan vandre rundt i og føle meg fin. Har bare kjedelige, ensfarga svarte eller blå ullklær. Men denne vil jeg ha! Særlig nå som det blir kaldere ute. Denne kan jeg jo til og meg ha på meg på en vanlig hverdag. Jeg liker den. 

HER kan du lese litt mer om akkurat denne om du vil. 

De sier forresten at den er kløfri, noe som egentlig er det viktigste for meg. Jeg hater ullklær som klør. Da fryser jeg heller i hjel. No kidding!

Unyttig info: Støvsugeren er full.

Takk og farvel!

Én kommentar

Keths!

14.12.2014 kl.17:38

Titter innom for å ønske deg en fin 3. søndag i advent :))

Skriv en ny kommentar

hits