Ferie med sir Elton John

Om 2 uker skal jeg for første gang på veldig lenge ta ferie. Jeg skal reise en annen plass en hjem til mamma og pappa. Skal til og med på en konsert mens jeg er der. Skal riktignok ikke reise lenger enn til Stavanger for å besøke storebror og familien, men likevel. Jeg skal ta en hel uke ferie. Velfortjent. Jeg har jobbet ræva av meg i det siste. Nå trenger jeg et par dager med fri. 
Skal som sagt på konsert mens jeg er der. Fikk billett i bursdagsgave fra mamma og pappa. Til Elton John. Sir Elton John. Ikke akkurat en konsert jeg ville valgt selv å dra på, men jeg har troa på at det blir fantastisk!

Han har jo skrevet musikk til Løvenes Konge, en film vi alle elsker. Håper på at han synger noen av de sangene iallefall.

I tillegg til å bare være der å nyte fridagene mine, blir det nok mye annet jeg gjør. Leke med bonus niesa og nevøen min for eksempel. Bake til de. Bare gøy. Men! Jeg skal og se meg godt rundt i byen. Jeg har nemlig vurdert lenge å flytte til vestlandet.  Merker veldig godt at jeg ikke har noen familie her i Trondheim, så det å dra ned dit ville vært greit for meg. Har jo mange venner her i Trondheim jeg gjerne vil være i nærheten av, men det er jo bare en liten flytur unna. Har jo ingenting annet som holder meg fast her. Men vi får se. Er ikke helt sikker på hvor villig jeg er til å starte helt på nytt enda en gang. Tviler på at livet mitt blir bedre av å prøve det for 5 gang. Vi får se! Skal se meg om først.

Nei. Ferie blir bra! Har fått beskjed fra de jeg bor med at jeg må slutte å jobbe så mye. Må ikke slite meg ut, men må jo det når jeg trenger penger. Også har jeg jo ikek så mye annet å drive med om dagen. Alle andre går på skole eller jobber jo også. 

Dette skeier atter en gang ut. Jeg trenger ferie! Må samle hodet mitt litt. Oppleve nye ting. Nå! Eller om 2 uker. 

Unyttig info: Den lilla pennen er fast i bankbrikken.

Takk og farvel!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits