Shake it of!

I dag har vært en litt for innholdsrik dag. Var ute i går, så er naturlig nok ganske sliten. Delvis stemmeløs etter å ha sunget og danset hele veien hjem fra nattbussen med en av jentene jeg bor med. Gøy, men sliten. I alle fall. Dagen startet med at jeg oppdaget at toalettet vårt ikke var helt på plass. Så jeg dytta det tilbake til sin riktige plass. Herregud. Jeg får meg selv til å le nå. Kan jo virke som at dassen plutselig sto i stua, men det stemmer ikke! Det var bare 2 cm for langt til høyre. Uansett så førte det til en vannlekkasje som heldigvis ble oppdaget av noen som var litt mer våken enn meg. Det gikk bra, ingen skade skjedd. Men vi må passe på så det ikke skjer igjen. 
Resten av dagen har jeg brukt på å vaske huset. Eller. Jeg brukte veldig lang tid på  å innse at det var lurt å vaske. Du skjønner tegninga. Har vært en drittdag i alle fall.

Så! Hva hjelper mot en drittdag? Musikk! Jeg har hatt en sang på hjernen helt siden komikerfrue la ut en video av seg selv hvor hun danset. Hun rista løs. Sangen bet seg fast å har blitt spilt av mange, mange ganger i det siste.

Får du ikke lyst til å riste løs av denne sangen? Jeg blir så glad av den! Taylor Swift er fantastisk. Jeg har hørt på den ca 4 ganger mens jeg har skrevet innlegget nå. Og ristet løs. Klarer ikke fokusere på skrivinga. Er glad jeg sitter alene på rommet mitt. Andre folk hadde nok trodd jeg var sprø. Shake it of i alle fall!

Nå burde jeg egentlig sove, men jeg har så mye annet gøy jeg heller vil gjøre.  

Unyttig info: American Pie er fortsatt like moro! 

Takk og farvell!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits