92 år

I går ville min bestemor blitt 92 år. Det vil og si at det nå er 2 år siden jeg så bestemor for siste gang. Det går nesten ikke en dag uten at jeg tenker på henne. Hele 2012 ble et drittår for meg. Bestemor ble syk og døde. Å i tillegg var begravelsen på bursdagen min. Det gjorde ikke akkurat ting bedre å bli vekka den dagen med et "gratulerer med dagen, nå må du gjøre deg klar til begravelsen." Men. Det er 2 år siden. Det blir ikke lettere å takle at hun er borte. Jeg har ikke vært på vestlandet etter det. Vanligvis reiser jeg ned hvert år. Men jeg har ikke klart å dra ned ennå. Det blir for tungt.

Hadde tenkt å tenne lys i går, men jeg klarte å holde meg opptatt med andre ting. Var helt ødelagt i går. Klarte ikke engang være sosial med de jeg bor med. Var på rommet mitt hele dagen i går. Eneste bra tingen som kom ut av gårsdagen, er at rommet mitt er rent og ryddig nå. 

Det er tungt. Det er veldig tungt å ikke ha noen besteforeldre igjen. Jeg var overbevist om at de kom til å være tilstede for alltid. Det er så vakkert på vestlandet! Jeg elsker det. Bildet ble tatt på en båttur jeg dro på med tante, onkel, pappa, mammas tyske fetter og hans kone. Fin tur! 2 år siden. Ganske nøyaktig.

Det er ikke lett å si høyt at man er lei seg. Men jeg tror det er sunt av og til. Tror jeg må prøve det oftere. Gjør vondere å prøve å holde det skjult at jeg er trist. Lettere å skrive om det faktisk. Så da blir det sånn!

Hvil i fred kjære bestemor. Jeg savner deg.

 

Takk og farvell.

 

#bestemor #begravelse #trist #savn #kjærlighet #vestlandet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits