Blink minst - test

Har skrevet videre på dette innlegget mange ganger. Nå er det endelig på tide å legge det ut! Men det blir desverre uten bilder. Jeg har spist opp alle Blink'ene så jeg kan ikke ta bilde av de. Fikk egentlig en pakke jeg skulle laste ned på pcen full av bilder osv som jeg kunne bruke. Denne pakken ødela pcen min. Måtte restarte hele skiten for at den skulle funke igjen. Så det blir uten bilder selv om jeg hater det!

 

For en stund siden fikk jeg tilsendt 5 forskjellige smaker av Blink Minst. Nå har jeg og mine venner smakt på alle å funnet ut hva som er best! Smakene jeg fikk var lakris, cola, jordbær og fersken, søt champagne og rosa grapefrukt. De 2 siste var hovedfokuset da de skal bestemme hvilke av de 2 som kommer ut på markedet. Greia er altså at jeg nå skal rangere de 3 eksisterende smakene så putte inn de 2 nye. Skjønner? Jeg skal og gi de poeng. ***** slike. Skjønner? 5 er det meste antallet jeg gir.  Vi prøver! 

 

1. ***** 5/5 stjerner
Cola! Soleklar førsteplass fra meg! Den ble spist opp først for å si det sånn. Den smaker akkurat som de lange colaisene jeg spiste som liten kid! Elsker den! Boksen var og megasøt. Jeg liker brun. Innså akkurat i det jeg skrev det at jeg faktisk ikke har en brun veske. Jaja! Får kjøpe meg en haug Cola-blinkmints å lage veske av de! God ide.

2. ***** 5/5 stjerner
Jordbær og fersken. Denne ble nesten like fort spist opp som Colaen. Den er frisk og god. Tror  denne er en som virkelig kan falle i smak hos de fleste. Passer bra om sommeren som en liten oppfrisking i sola. Boksen er her og supersøt. Rød har alltid vært en av mine favorittfarger når det kommer til ting å ha nær kroppen (klær, smykker, veske osv), så denne er en klar vinner på utseendefronten.

3. **** 4/5 stjerner
Lakris. Jeg klarer aldri å bestemme meg om jeg faktisk liker lakris. Denne var faktisk ganske god! Konsistensen på denne var ikke helt lik de andre. Den var på en måte "mykere". Eller. Den går lettere i oppløsing. Noe jeg er veldig fan av. Den salte lakrissmaken er fantastisk! Boksen er og en favoritt. Svart er vist en farge jeg virkelig, virkelig liker. Så den er bra. 

Ferdig med de "gamle"! Nå, inn med de nye! Noe som ikke er så vanskelig.. Her kommer de!

4. ** 2/5 stjerner
Champagne. Aaltfor søt. Smakte riktignok champagne, så plus for det! Men den falt ikke så veldig i smak hos meg. Får også litt plus for at den var litt spennende å spise. Vet ikke helt om det er meninga, eller om det var no produksjonsfeil. Men det kjentes litt som at den bobla. Høres sært ut, men det var eneste grunnen for min del til å spise mer av den. Boksen var søt da. Kunne faktisk funka fint som pynt på et fint bord. I bryllup kunne man for eksempel hatt et par sånne liggende på hvert bord. Oi! For en ide! Jeg er genial.

5. * 1/5 stjerner
Rosa grapefrukt. Denne falt virkelig ikke i smak. Smakte bare falsk! Lukta falsk også. Boksen var søt. Funker fett for de som liker rosa, noe jeg ikke gjør. Men søt likevel.

Fikk flere av mine venner til å smake på de to nye for å si hvilken de likte best. De falt ikke så veldig i smak hos de heller. Men de fleste sa at om de måtte velge, hadde det blitt Champagnen.  Kun 1 sa at hun likte rosa grapefrukt. 
Alle boksene er megasøte. Har lyst å ha de i veska mi hele tiden. Er trivelig å tilby noen en mint fra en så fin boks. Enig?  

Sånn! Ferdig! Beklager virkelig bildemangelen. Men jeg tar ikke sjansen på å ødelegge pcen min enda en gang. Da tror jeg den hadde blitt kasta ut vinduet. Det hadde vært kjedelig. 

Anbefaler deg å kjøpe en av hver av blinkmintene. De er virkelig verd å smake på! Dette er kun min mening, men kanskje du mener noe helt annet? Min favoritt er i alle fall Cola. Jeg elsker den.

 

Unyttig info: Jeg er varm.

Takk og farvel!

 

#likenshare #blinkmints #blink #test #bokser #pcfail

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits