Banankake

Jeg liker ikke banan. Likevel velger jeg å kjøpe bananer av og til i håp om at jeg skal lære meg å like det. Nå har jeg gått fra å hate det til å egentlig ikke like det så veldig godt. Jeg ender som oftest opp med å kjøpe bananer som blir gjennombrune og ubrukelige. Denne gangen hadde jeg en plan! Har hatt et par bananer liggende i et par dager for mye (så klart), men nå skulle de bli brukt fornuftig! Banankake er noe jeg har tenkt en stund på å prøve og lage. Bare for å teste om jeg liker det. >HER< finner du oppskrifta jeg brukte.Den ser jo god ut, ja? Var ekstra fornøyd med at den ble saftig som fy inni og sprø og god utenpå. Oppskrifta var superenkel og den holdt i alle fall det den lovet. Saftig kake. Jeg brukte bare 100 g sjokolade, men jeg hadde såpass store biter at det egentlig ville vært for mye med 200 g.

Nå skal jeg være ærlig å si at jeg faktisk ikke synes den var så veldig god selv. Men det er bare på grunn av banansmaken. Jeg spiste 2 stykker av den da! Kunne spist mer, men jeg tok den ut av ovnen halv 1 om natta.. Litt sent å lage kake da! Men må man, så må man. Har utsatt det så mange dager nå, så i dag måtte det gjøres. Ene roomien min ble tvangsforet med kake, å hun likte den. Hun lovte meg i alle fall at hun skal spise mer av den i morgen! Må jo være et godt tegn.

Nå er jeg trøtt. Ser at det blir litt mye random babling når jeg skriver i halvsøvne, så det burde jeg kanskje slutte å gjøre.. Kanskje. Vi får se. Er jo bare på natta jeg har nytt å fortelle. Dagene går til jobb. Og serietitting. Har sett nesten to og en halv sesong av Criminal Minds på litt over 1 uke. Syke menneske! Men sånn går det når man ikke har et liv. Tror jeg skal prøve å få noen med meg til byen på lørdag når jeg endelig har fri. Blir du med? JA! Si ifra om du blir med. Da er du kul.

Unyttig info: Piller hjelper ikke nå.

Takk og farvell!

 

#banankake #kake #diy #nam #foodporn #sentpånatta #sjokolade #sånngårnodagan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits