Vannlekkasje kan bli lykke

Vel. Skjer egentlig ganske lite i livet mitt for tiden. Har jobbet mer eller mindre hver dag etter at jeg kom til Trondheim etter juleferien. De dagene jeg har hatt fri har gått til en bursdagsfeiring, kinokos og litt shopping. Lite spennende altså. Jobb, jobb, jobb. Blir penger av sånt! Å penger trenger jeg..

Dagen i dag har jeg egentlig gruet meg til en stund. I over 1 måned ca. Hvorfor? Vel. Hadde time hos en oralkirurg i dag. Visdomstann som skal opereres ut. Hurra! Jeg haater jo tannleger mer enn det som er normalt. Gråt jo en skvett sist jeg var der. Så har vært passelig nervøs for denne dagen! Operering gjør det liksom ikke bedre. MEN! Litt over 8 tiden i morges, ringte mobilen min. Det var fra tannlegekontoret jeg skulle til. De hadde vist hatt en vannlekkasje i dag, så jeg trengte altså ikke å komme i dag! Vet ikke helt hvor glad jeg er for det da. Ja, jeg slapp å operere i dag. Meen jeg må nå vente på å få ny time og må grue meg enda mer. Plus at jeg hadde tatt meg fri i dag og i morgen, så det var jo bortkasta. Skal ikke være lett!

Tenkte jeg bare måtte oppdatere litt her når det endelig skjer noe i livet mitt. Har virkelig ikke vært sosial de siste ukene. Har nesten ikek snakket med noen av vennene mine, siden jeg har vært på jobb hver dag. På lørdag ble jeg for eksempel invitert på 3 fester, men jeg endte opp med å sitte hjemme å se på film med ene roomien min. Og drikke rødvin. Lite kult å dra ut etter jobb på en lørdag når man har jobb søndagen og.Random bilde fra glade sommerdager. Har heller ikke brukt kameraet mitt etter jula! Er faktisk litt usikker på hvor det ligger akkurat nå. Kanskje jeg må ta meg en tur ut å ta litt bilder i morgen. Må jo bruke fridagen på noe fornuftig! Har store planer om å rydde og vaske rommet, så kanskje jeg skal ta bildet av det å vise frem? Er jo så fint her!

Trives forresten grisebra i leiligheten nå. Bor jo med 3 andre jenter. De er så trivelige! Og pratsome. Var på vei på rommet for å legge meg rundt 1. Kom meg ikke inn dit før i 3 tiden. Koser meg her! Hurra for det! Skal vist snart ha en innflyttningsfest også! Det tror jeg blir ekstra gøy!

Nå tror jeg at jeg faktisk må prøve å sove. Snart.

Unyttig info: Vannet i flaska er lunkent.

Takk og farvell!

 

#tannlege #tannlegeskrekk #redd #vannlekkasje #vann #sommer #glede #hybelliv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits