Feriesyk

Nå som jeg har ferie, er jeg så klart syk. Har brygget på en forkjølelse en stund nå, men har ikke slått helt ut før jeg kom hjem å slappet av. På julaften slo drt helt til. Så nå er jeg superslapp, myser som en gal oog produserer mer snørr en nødvendig. Hurra! Ikke får jeg sove alle timene jeg trenger heller. Sovner sent å våkner supertidlig. Hvorfor? Fordi jeg er så tett i nesa at jeg sliter med å puste normalt. Ukult.

Se på lua mi! De av dere som er venn med meg på facebook, kjenner kanskje igjen lua? Fikk den i alle fall av bror+familie i julegave! Kuleste lua ever! Jeg digger den.
Er veldig dårlig på å ta bilder for tiden. Tenkte å for eksempel ta bilder da jeg laga havrekjeks, men glemte meg bort. Kan lage de å legge ut oppskrift en annen dag! De er jo så goooode! Kunne nesten spist meg mett på de. Laga nøyaktig 100 av de her hjemme. Nam.

Unyttig info: Det klør på rumpa mi.

Takk og farvell!

Siden mer eller mindre hele familien skal ut på fest i dag, kan jeg kanskje prøve å legge ut vintetbildene jeg tok for et par uker siden. Skal prøve. Kanskje jeg bare ender opp med å sove. Vi får se.


#ferie #syk #forkjøla #elg #lue #gave #kul #rumpe #atsjo #sånngårnodagan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits