Noisy Winter - test

Nå har jeg endelig fått smake på den nye Noisy fra Tine. Noisy Winter med en smak av drue, eple og bringebær.
Jeg hadde ganske store forventninger til denne, for jeg har hørt at de andre smaker så godt. Har ikke smakt de andre, men jeg stoler (av og til) på rykter. Men ting er ikke alltid som man forventer. Flaska ser jo grei ut. Ser at de har prøvd å få frem vinterfølelsen. Jeg tenker mer jul.Hadde store planer om å ta bilder av flaska i snøen, men nå er det så mildt her i Trondheim at jeg hadde endt opp med  å sette den oppi en dam istede. Derfor valgte jeg den fine, grønne duken på kjøkkenbordet! Orkideen i bakgrunnen er min. Fin? Jepp.

Uansett! Smaken av Noisy Winter. Vel. Du kan jo faktisk se på flaska hvor mye jeg har drukket av den. Jeg likte den altså ikke. Smaken passet ikke til mine smaksløker i alle fall. Klarer ikke helt å plassere hva som faktisk var galt med den, kanskje druene. Jeg har prøvd meg på druejuice før, å bare endt opp med å spytte den ut. Jeg synes ikke det er det verste jeg har smakt, men heller ikke det beste. Den var akkurat passelig søt, å jeg kan forstå at andre kanskje liker den. Men jeg kjøper nok ikke den igjen.

Har du lyst å smake på den? Trykk >HER< så kan du få smake den for bare 10 kroner på nærmeste narvesen. Jeg anbefaler deg å smake den, for kanskje du liker den. Fortell meg i alle fall om det om du velger å smake på den! Alltid gøy å høre andres meninger.

Jeg har testa den fine hårgreia jeg og har fått, så kommer et innlegg om det etterhvert. Må teste den 1 gang til før jeg kan si meg "ferdigtesta".

Unyttig info: Radioen på kjøkkenet står på.

Takk og farvell!

 

#noisywinter #noisy #tine #smaksprøve #narvesen #test #anbefaling #likenshare #vinter #snø

Ingen kommentarer

kjempe fin blogg du har:)

Skriv en ny kommentar

hits