Pining på høyt nivå

Dagen i dag har vært rar. Sto tidlig opp for å dra til tannlegen for å bore i dag. Har aldri vært glad i å dra til tannlegen, men jeg klarer det. Var jo så klart nervøs i dag og. Var så sikker på at jeg skulle komme forsent at jeg nesten løp siste stykket. Kom 10 min for tidlig. Flink jente. I alle fall. Kom inn på kontoret å satte meg i den teite stolen. Hilser pent på tannpleieren som er der å forteller hele navnet mitt. Hva hun sier? "Ja, Alise. Trekking av visdomstann i dag, ja?". Min reaksjon: "HÆÆ?? Neineinei! Har jo bare et hull jeg skal bore! Sant? Bare bore!". Det viste seg da at hullet jeg trodde jeg skulle bore, var på visdomstanna mi. Tannlegen kom å forklarte at det ville være bedre om jeg bare trakk den nå, for den måtte ut på et tidspunkt. Hvorfor den må ut? Vel. Visdomstanna som er nede på den siden, ligger vannrett. Så den må ut også. Jepp! Sjokkbeskjed for en skremt, trøtt jente. Det endte jo med at jeg faktisk trakk den tanna, selv om jeg var på gråten av frykt. Hadde jo ingen med meg som kunne holde meg i hånda å si at alt går bra. MEN! Det gikk så sinsykt bra! Jeg ble faktisk sjokkert selv. Fra de starta "røskinga" av tanna, tok det 2 min før den var ute å jeg måtte tygge på en bomullsting. Så jo riktignok ut som en hamster etterpå. Hoven. Fin.
Vakkert bilde. Passelig misfornøyd. Men du ser hvor hoven jeg er? Ser jo ut som at jeg har putta no i kinnet, men det har jeg ikke. Ser litt ut som at jeg blåser opp kinnet, men nei. Nå har jeg i alle fall vondt. Burde jo egentlig holdt senga i dag, men jeg hadde avtalt med roomiene mine at vi skulle ta turen til IKEA, så da gjorde jeg det. Lurt. Nå skal jeg sove.

Jeg har forresten henta krøllegreia fra OBH Nordica, men har ikke hatt tid til å teste den. Tenkte jeg skulle prøve i morgen! Også skal jeg fortelle min ærlige mening om Noisyen jeg har smakt. Spennende!

Unyttig info: Jeg svelger blod.

Takk og farvell!

 

#tannlege #skrekk #redd #vondt #smerte #trekk #au

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits