Nyinnflytta!

Vel. Det har blitt lite bloggings i det siste. Det er jo fordi jeg har flytta! Brukte helga på jobb og pakking så flytta jeg over alle tingene mine på mandag. En spennende greie det altså! Brukte et par timer på IKEA for å finne alt jeg skulle ha. Hadde heldigvis med meg moralsk støtte sånn at jeg slapp å rote meg bort. Glemte først å kjøpe ben til min nye seng, så måtte løpe inn igjen på egenhånd mens jeg lot min venninne stå ute med alle de store tingene. Jeg endte jo så klart med å løpe helt opp å surre der. Gluping! Men fant fram til slutt. Så kom en annen venninne med en bil hun hadde lånt for anledningen. Såå kjørte vi til min gamle hybel, henta alle tingene der å kjørte til min nye, fine leilighet. Tok et par(7) timer å skru opp alle tingene, men fyttigrisen så bra det ble! Har ingen bilder akkurat nå, for jeg er ikke helt ferdig her inne. Har konkludert med at jeg ikke skal vise det før jeg faktisk er helt ferdig utpakka å har kjøpt inn alt jeg skal ha. Må for eksempel kjøpe nye gardiner nå. Å fargekoden er vist hvit og lilla her. Var egentlig ikke planlagt, men det ble faktisk ganske fint.Sånn ser jeg ut akkurat nå. Ligger i senga med sovemaska mi på hodeputa. Ja, den er og lilla.

Jeg koser meg forresten i leiligheta. Bor jo sammen med 3 andre jenter og en skilpadde. Det er kos! Det er så stille og rolig her at jeg nesten lurer på om jeg av og til er døv. Men jeg nyter det! Nyter de små tingene her nå. For eksempel det å lage middag å faktisk kunne sitte med et kjøkkenbord å spise normalt. Ikke sitte i senga å glo på tven mens jeg spiser. Også er det jo faktisk ganske bra at de vasker opp etter seg selv. Oog jeg ble invitert hjem til hun som akkurat har flytta ut herfra (søsta til en av de som fortsatt bor her), for de andre ble invitert å da var det vist naturlig at jeg og ble det. Kjempekoselig!
Fant og ut i dag at vi har et epletre i hagen! Satt i stua å chilla for meg selv å la merke til et rart tre utfor vinduet. Hvorfor det var rart? Det hang jo mange små, grønn/gule klumper på treet. Epletre! Har vistnok litt rips og bringebær i hagen og, så gleder meg til sommeren. Da skal jeg prøve å bake eplekake. Tror jeg og skal invitere husvertene på eplekake. Om jeg får lov å plukke fra treet så klart!

Nå er det sovings her i huset. Hørte at de akkurat skrudde av lysene ute i resten av huset, så det er vel et tegn på at de og skal sove litt.

Gleder meg til jula. Savner mammaen og pappaen min. Bare så det var sagt.

Unyttig info: Er jævla kald på tærne.

Takk og farvell!

 

#flytting #nyttrom #nyttliv #blankeark #stillhet #nytelse #hæ #hodepute #sovemaske #epletre #epleslang #hageliv #glede #natta #sånngårnodagan

Én kommentar

Gerdrup

07.11.2013 kl.19:39

Haha, fineste Alise. Så glad du trives!

alise

08.11.2013 kl.08:06

Gerdrup: Haha:D

Skriv en ny kommentar

hits