Musli

Det står en pakke med musli på kjøkkenbenken. Jeg sitter nå på kjøkkenet. Derfor musli. Burde vært en fancy u der, men jeg skal forte meg å skrive før pizzaen min blir ferdig så jeg tar meg ikke tid til å lete etter den u'en. ûü? Der.

I går starta dagen min hos tannlegen. Jeg skalv fra jeg sto opp fordi jeg var så nervøs. Ene roomien min fortalte meg senere at hun ble så nervøs på mine vegne at hun skalv litt på bussen på vei til jobb også. Søtt. Gleder meg at folk tenker på meg når jeg har det dårlig. Men ja! Jeg var hos tannlegen. Jeg var jo ikke klar over hva jeg hadde bestilt time til. Om jeg skulle trekke eller bare sjekke. Så jeg var forberedt på å gå derfra med en tann mindre. Minst. Men det gikk bra! Jeg har vist bare no betennelse i tannkjøttet som jeg skal fortsette å behandle selv. Visdomstanna mi vokser vist opp helt rett, så foreløbi ser det ikke ut til at jeg må trekke den. Flaks!
MEN!
Mens jeg var der, sjekka hun jo resten av tenna mine. Hva hun fant? 1 hull og 1 dårlig fylling. Hva det betyr? Det betyr at jeg skal tilbake til tannlegen om 2 uker for å borre 1 eller 2 hull. Hurra for det. 2 uker på  å grue meg enda mer. Ekstra kipern er jo det at jeg må betale grisemye for det. Betalte 700 for timen jeg var på. Regner med at jeg sikkert må betale rundt 2000 for borring med bedøvelse å hele pakka. Ugreit å måtte betale det akkurat nå når jeg har så mange andre utgifter. Skal egentlig betale ned lånet mitt neste måned, men det må pent utsettes! Må bli sånn når jeg plutselig må betale 6000+ på uventa ting.Fine, uventa ting riktignok. Så går greit!


(henta fra google)
Hadde ikke klaga om jeg hadde hatt et tre som dette som jeg kunne plukke fritt fra. Hadde passa meg perfekt akkurat nå! Penger er slitsomt.

Rakk forresten ikke skrive ferdig før pizzaen ble ferdig. Så nå har jeg faktisk spist allerede. GOD pizza! Nesten helt hjemmelaga til og med.

Kan vel og nevne at utfordringsgreia har stoppa litt opp. Sitter veldig fast nå. Også har de andre jeg utfordrer med, gitt opp. Teitinger! Men jeg tror jeg og gir opp. Tar kanskje noen av punktene som er litt morsom. Kanskje. Liker egentlig best å bare skrive om det jeg selv vil. Er jo derfor jeg faktisk har skrevet blogg i alle disse årene.

Rar avslutning.

Unyttig info: Har en roomie på siden av meg.

Takk og farvell!

 

#tannlege #penger #pengetre #pizza #lørdag #mat #roomie #hybelliv #musli

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits