Magic style brush - Likenshare

Jeg har jo skrevet om Likenshare før. Genial greie som lar oss vanlige mennesker få prøve ting for å fortelle hva vi synes om det. Jeg personlig har bare prøvd litt forskjellig godteri og frokostblanding. Men har jeg lyst å prøve noe som varer litt lenger! Nå vil jeg prøve denne greia!

Hallo. Noe som har ordet magisk i seg, må jo bare være bra! Jeg som har så tykt, tungt og tørt hår trenger ting som kan gjøre det lettere for meg å style det. Også er jeg jo evig kløn når det kommer til elektriske og varme ting. Så når jeg skal prøve å krølle, slette eller bølge håret mitt, brenner jeg meg ALLTID. Noen som kjenner seg igjen? Denne greia ser i alle fall ut til å være en brannsikker greie. Kan i alle fall muligens holde litt på den før jeg føler at fingrene skal falle av.
Håret mitt er heller ikke så veldig spennende når ejg ikke gjør noe med det. Det bare henger der mer eller mindre rett ned, å det er kjedelig. Jeg liker når det er litt som skjer på toppen av hodet! Litt krøller eller i alle fall litt antydning til fall av no slag. Å det kan jeg få med denne! Jeg vil i alle fall teste den. Tror den kan trives sammen med meg altså.

Beklager om jeg nå legger videoen ut 2 ganger. Men sånn får det bare være! Da får du se den 2 ganger for å bli ekstra overbevist! Lurt? Jepp.

Takk og farvell!

 

#obhnordica #magicstylebrush #likenshare #jegvilteste #hår #style #hode #rothau #sånngårnodagan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits