Nytt design!

Jepp. Jeg fiksa nytt design. Eller. Det vil si at jeg fant et fint gratisdesign som >denne< jenta har laga. Så har vel strengt tatt bare kopiert inn tekst. Er jo noob når det kommer til sånne ting. Er megaglad for at jeg fant et design som ikke krever  header, for sånt må jeg ha noen andre til å fikse for meg. Nå må jeg bare prøve å finne ut hvordan i svarte jeg skifter profilbilde. Kan ta tid! Men jeg skal prøve veldig hardt uten å ødelegge designet.. Skal ikek være lett!

Orker ikke fikse bilde av designet i innlegget. Aldri skjønt de som gjør sånt. Du klarer da å se selv hvordan designet er, sant? Det er min mening altså. For all del, folk skal få gjøre som de vil altså!


Dette er multebær. Fra Laksefjordvidda i Finnmark. Tatt i sommer så fort pappa kom hjem etter tur.

Nå skal jeg ligge i senga å slappe av litt. Så skal jeg prøve å være fornuftig jente. Må jo rydde og pakke ned hybelen min snart! Målet er å være 100% ute herfra før 20. november. Sånn ca. Det skal jeg klare! Selv om jeg er en latsekk til tider. Jeg skal være flink nå.

Unyttig info: Jeg holder på å tisse på meg.

Takk og farvell!

 

#design #gratisdesign #tonjemt #fint #multebær #bær #mat #finnmark #viddasgull #nam #fornuftig #flytte #stress #sånngårnodagan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits