Tannlegeskrekk

Er det en ting i livet jeg hater, er det tannleger. Jeg har brukt en god del tid hos tannleger gjennom årene for å få fine tenner. Tannregulering krever jo sin tid. Men skrekken er ikke kurert ennå! Så nå som jeg har klart å bestille en time til en tannlege for å finne ut hvorfor jeg har vondt, er jeg ganske stolt av meg selv. Også svetter jeg i henda fordi jeg var så nervøs. Jepp! Så fredag er dagen for tannlegetime! Er så nervøs at jeg kommer til å tisse på meg. Jeg hater virkelig tannleger! Får angst av det! Har ikke vært hos tannlegen på litt for lenge heller, så hvem vet hva de finner i munnen min.. Nå har jeg jo vondt i visdomstanna mi, så er forberedt på å måtte fjerne den. Akkurat det skal gå heelt greit så lenge jeg har noen som kan holde meg i hånda. Eller i alle fall bare være der. Måtte ringe til mamma å si at hun pent måtte komme til Trondheim for å holde meg i hånda om jeg måtte trekke tann. Selv om hun sikkert er mer nervøs enn meg. Men hun har holdt meg i hånda alle de andre gangene jeg har trekt tenner! Har jo tross alt trekt 10 (!!!!!) tenner tidligere. Var ikke lett for meg å skaffe regulering altså. Krevde litt mye av meg. Men jeg er fornøyd!
Prøver veldig hardt å skrive sammenhengende nå. Men er ikke lett. Jeg tenker bare på at jeg har snakka med 3 forskjellige tannlegekontor i dag og at jeg faktisk skal dra til et på fredag. Blir mildt sagt litt stressa av det. Også er jeg sulten. For jeg har ikke spist frokost i tilfelle jeg fikk time i dag. Jeg er nervøs. Usj.

Skal forresten kjøpe inn nødvendige ting i dag! Skal annonsere hva som skjer så fort det er 100% sikkert. Er vel 99% sikkert nå, så venter bare på en telefon som skal bekrefte alt. Jeg er så glad! Endelig går ting min vei. Nå blir jeg i alle fall i Trondheim en liten stund til! Og jeg kan reise. Masse. Jepp!


En bart i et tre. Trebart? Bartetre? Gøy var det uansett.

Unyttig info: Jeg mista fokus.

Takk og farvell!

 

#tannlege #tannlegeskrekk #redd #angst #godetider #bart #bartitre #trebart #sånngårnodagan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits