Da kjæm snart!

Starta på dette innlegget torsdag, skrev masse på det i går. Så skrudde jeg av pcen uten å lagre. LURT! Har vært et par travle dager for meg. Men nå er ting endelig i boks! Er supergira! Nå kan jeg ta livet med ro en liten stund, så da kan jeg prioritere bloggen litt også. Glemte forresten den 16 at jeg skulle ta bilder av dagen min, så jeg prøvde å gjøre det gjennom hele dagen i går. Får se hvordan bildene blir når jeg kommer så langt.

 

Travle dager. Har vært på min første visning i dag. Jeg er gira! Også er jeg støttende venn. Det er viktig. Men nå har jeg tid til litt blogging! Skal forte meg å skrive litt, for Ylvis vises på tven om 20 min. Jeg elsker Ylvis. Ylvis er best. Og Calle. Jepp!

Da setter vi i gang med et skippertak! (helvete for et rart ord..)

12. Noe/noen du savner.
Jeg savner å ha familie rundt meg. Definitivt. Jeg har alltid bodd veldig nært familie. Har vel aldri bodd lenger enn en liten båttur unna familie. Så det at jeg nå bor i Trondheim å nærmeste familie er enten på Vestlandet eller i Finnmark, det er faktisk ganske hardt. Etter at bestemor døde i fjor, har det egentlig bare blitt verre. Begravelsen hennes var siste gang hele familien på mamma sin side var samla på en stund, å det er ukult. Jeg savner familien min. Pappa sin familie har alltid vært litt spredd rundt over hele landet, men er fortsatt et stykke til de og. Har ingen familie i trønderland. Jeg savner familien min. Blir faktisk litt trist av å skrive dette. Tror jeg må ringe mamma å få noen godord fra henne.

Utsikta fra stua til bestemor sitt hus. Vakkert!

13. De 5 øyeblikkene i livet du har følt deg mest lykkelig.

1. Dagen jeg fikk vite at jeg kom inn på musikk, dans, drama. Jeg satt i Spania å fikk mamma til å sjekke skolesvaret på nett. Jeg gråt faktisk. De jeg var med, skjønte ikke greia for at jeg var så glad for en videregående plass, men jeg ble glad. Er fortsatt glad for det faktisk.


2. Da ene læreren på folkehøgskolen sto utenfor bilen å venta på meg. Det svinge inn en bil til skolen rett før oss, å i den bilen satt en håndfull med lærere. Den ene læreren, Kjetil, så at det var en ny elev i bilen bak de. Så da de andre gikk inn, sto han utenfor bilen å venta på meg. Hadde jeg ikke hoppa ut av bilen når jeg gjorde, hadde han sikkert åpna døra for meg. Førsteintrykket av skolen kunne ikke blitt bedre!

3. I går! Har ikke så lyst å annonsere hvorfor heelt ennå, men ting er i boks! Er veeldig glad for at ting endelig går min vei. Var på tide altså!

4. Bryllupet til mamma og pappa. De var vel kanskje mest lykkelig, men i en alder av 12, var jeg veldig glad jeg og. De hadde forresten 11 års bryllupsdag i går!

5. Hver gang jeg bruker kofta mi. Er ikke så ofte nå lenger siden den er for liten, men jeg liker kofta mi.


Jeg finner ikke flere bilder jeg kan legge til her som passer. Så da får det være! Hva synes du om kofta mi? Veska som henger i beltet, har jeg faktisk sydd selv. Jepp. Jeg er flink. Ser nå at sjalet henger litt skeivt, men det er ikke så farlig. Ble sikkert retta opp før vi gikk videre. Bildet er forresten tatt utfor hytta.

Unyttig info: T-skjorta har hull under armene.

Takk og farvell!

 

#30dayschallenge #challenge #kofte #same #drama #teater #glad #vestlandet #reise #savn #familie #sånngårnodagan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits